myśl sobie co chcesz, jebie mnie to. Nie jestem obrońcą zwierząt, ale nienawidzę jak robi się bezmyślnie i z usmiechem na mordzie krzywdę zwierzęciu, które nie potrafi się nawet obronic... No ale wiadomo, tylko krzywdzenie ludzi jest niemoralne... Na szczęscie natura ma w dupie moralność i napierdala w ludzi ebolami hivem malariami i innego rodzaju gównem.
@Tyler.
myśl sobie co chcesz, jebie mnie to. Nie jestem obrońcą zwierząt, ale nienawidzę jak robi się bezmyślnie i z usmiechem na mordzie krzywdę zwierzęciu, które nie potrafi się nawet obronic... No ale wiadomo, tylko krzywdzenie ludzi jest niemoralne... Na szczęscie natura ma w dupie moralność i napierdala w ludzi ebolami hivem malariami i innego rodzaju gównem.
Napisałeś na szczęście natura <blablabla> napierdala ludzi, jak myślisz jak duże szczęście by było jak by zaczęła napierdalać wszystkich miłośników zwierząt którzy kreują swój sadystyczny wizerunek pisząc ze zabawniejsze jest dla nich cierpienie ludzi od zwierząt? Człowiek stworzył termin moralność i zaczął bawić się w selekcjonowanie czynów na złe i te dobre...Ja taki podział stosuje jedynie kiedy jestem osobą zainteresowana albo są to osoby powiedzmy mnie bliskie.Nigdy nie czułem jakiś głębszych wieź miedzy ludzkich, ale zawsze podświadomie czułem ze niektórym jednostką należny cię pewna wdzięczność(rodzice) a jak nie ona to przynajmniej solidarność i empatia-np. rodacy. Związku z obcokrajowcami czy zwierzętami czuje jedynie obojętność. Zależnie od formy "okrucieństwa" wykonanej na nich wzbudza to we mnie śmiech bądź politowanie nie bawię się na odróżnianie czy to jest złe czy dobre. Bo niby po co? A sztuczna moralność budzi we mnie niezrozumiałą złość i pogardę, i tak jak w życiu tak i na sadolu, wole choć w sposób delikatny zaznaczyć ze nie takie zachowania/deklaracje budzą we mnie pusty śmiech i pewną dozę niesmaku(być może dlatego ze są dla mnie tak skrajnie nieuzasadnione i nielogiczne).
A te żółwie to bujda, za mało tlenu by tam było nawet dla muchy
Nine, ten, never sleep again.
Po Twoich, jak zapewne sądzisz " inteligentnych " komentarzach jakoś wolałbym zajebać Ciebie niż jakiegoś psa, kota czy królika
ja pierdole...
@tortento
przecież powiedział, że nie lubi wyżywać się na zwierzętach. twój argument jest debilny.
@bezsumienny
brawo, zajeb człowieka, bo to lepiej niż jakiegoś psa, kota czy królika. ogarnij się. zajebanie człowieka czy kota to to samo. jedno to zwierzę i drugie też.
@tyler
po trochu się z tobą zgadzam, ale nie do końca.
pierdolić green peace i zielonych szajbusów. "ekolodzy nie dali światu nic, inżynierzy dali prawie wszystko." - J.Clarkson
Sip sippin' on Orphan Tears.
@Tyler., weż wypierdalaj, chcesz sobie zwierzęta potorturować to zrób se bachora i mu poprzypalaj palce czy cuś, my tu chcemy oglądać jak jebani ludzie zdychają a nie zwierzęta, bo jak ludzie zdychają to jest śmiesznie zabawnie i powabnie, i bardzo dobrze że nastała moda na obronę zwierząt, a homoseksualizm to chyba łączy tylko twoich starych bo o takiej modzie nie słyszałem.
A te żółwie to bujda, za mało tlenu by tam było nawet dla muchy
Serio? RLY? Ludzie to mogą zdychać na twoich oczach, bo w chuj z ludźmi, ale jak rybka ucierpi, to ojejku, ale to straszne!
Ten portal powstał po to, by właśnie takie rzeczy oglądać. Zarówno jazdy ze zwierzętami, jak i ludźmi. Jeśli uważasz, że zdjęcia z flakami jakiegoś murzyna są warte twojego zainteresowania, ale flaki np. kotka już nie, to idź do dżungli i żyj jak Tarzan. I nie mówię, że lubię takie rzeczy. Wprost przeciwnie. Ale tutaj wchodzę po to by to oglądać. I nie narzekam, bo lubię czarny humor. A według mnie zwierzę zasługuje na dokładnie takie samo traktowanie jak ludzie, bo ludzie to też zwierzęta. Jakbyś nie zauważył.
Więc proszę dokonać wyboru. Albo wchodzicie tu i godzicie się na oglądacie tych fotek. Podobają wam się - piwo, jak nie to nie. Albo jesteście PRZECIW przemocy i nie dotyczy to tylko zwierząt. Wtedy możecie zrobić pikietówę przed chatą admina, albo założyć stronkę www.sadistictopojebanyportalichuj.pl
A tego też nikt wam nie zabrania, tak samo jak nikt nie zabrania wrzucania tu zdjęć żółwi w plastiku.
A! Jeszcze jedno. Tego nikt nie robi z uśmiechem. To ludzie robią dla pieniędzy. Tak jak wszystko.
ARIVEDERCI!
To promieniowanie im nie służy, kiedy zaczną umierać ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów