18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Otóż w Chinach obecnie są modne breloczki, z żywymi żółwikami i rybkami. Woda w której żyją "podobno" dostarcza im niezbędnych substancji odżywczych. Zwierzaki te żyją nawet kilka miesięcy. Gdzieś w internecie spotkałem się z określeniem na te breloczki, jakoby były one "Szczytem sadyzmu"... Hehe ta jasne ^^

Zgłoś
arnold777 2011-04-03, 22:18
rybki, żółwie?
ich pojebało!.
miałem i rybki, a teraz żółwia i twierdze że rybki to jeszcze, chuja myślą ale za te żółwie bym zajebał na exa takiego chuja z tym na uchu

Sadistic umiera....
Zgłoś
Adder 2011-04-03, 22:39
Tylko w azji by się to sprzedało ;/ Okropność.
Zgłoś
Earth 2011-04-03, 23:15
Najlepiej znęcać się nad czymś, co nie ma szans się obronić. Kurwa, oby im ten reaktor wypierdolił.
Zgłoś
Elis 2011-04-03, 23:15
Tyler napisał/a:

Ciekawe czy jak będziesz oglądać śmierć mamy albo kogoś z ludzi tobie bliskiego a twojego ukochanego psiaka to co dla ciebie będzie boleśniejszym przeżyciem? Śmierć pieska?
Poza tym to że wole oglądać śmierć zwierząt to nie znaczy że się znęcam nad nimi bezmyślnie. Ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek masz jakiegoś kota/psa? Oddajecie swego rodzaju kult tym zwierzęta bo co ludzie wasz maltretowali i szukacie wsparcia u "puszka" który sobie tylko siedzi i ma na was wyjebane a wy sobie myślicie "O jaki grzeczny kotem/piesek kocha swojego pana" to dlatego tak macie?

Powiem Ci jedno- miałam 17 lat jak widziałam śmierć matki i tak naprawdę to dzięki takiemu głupiemu psu jakoś to przeszłam, bo wszyscy dookoła pierdolili, że będzie dobrze a pies nic nie mówił. Może i miał wyjebane, ale był, wpieprzył się na kolana, prosił o pogłaskanie i to wystarczyło.
Mimo, że biologia i ewolucja sprawiła, że człowiek stał się tym, kim się stał, to nie znaczy, ze jest panem wszystkiego i nad wszystkim ma mieć władzę. Tym bardziej nad zwierzętami, do których de facto też należymy.
Zgłoś
Tyler. 2011-04-03, 23:42
Elis teza jaką przedstawiłem była inna, w zasadzie swoją wypowiedzią ja nawet potwierdziłaś. Nie będę pisać ze jest mi przykro z tego co się stało bo cię nawet nie znam wiec taka deklaracja była by pusta, a ja raczej pustych treści unikam.

tauron napisał/a:

Nie chce mi się czytać postów, ale Tyler skrobnął coś racjonalnie, brelok wieśniacki, a jak chcecie bronić rybek to... No to kurwa jesteście jebnięci.

Nieliczny który zrozumiał sentencje moich postów.

torento napisał/a:

@Tyler., weż wypierdalaj, chcesz sobie zwierzęta potorturować to zrób se bachora i mu poprzypalaj palce czy cuś, my tu chcemy oglądać jak jebani ludzie zdychają a nie zwierzęta, bo jak ludzie zdychają to jest śmiesznie zabawnie i powabnie, i bardzo dobrze że nastała moda na obronę zwierząt, a homoseksualizm to chyba łączy tylko twoich starych bo o takiej modzie nie słyszałem.

A te żółwie to bujda, za mało tlenu by tam było nawet dla muchy

Zadeklarowane na salolu 96 lata + tekst o "startych" + udawanie sadystycznego poprzez "czerpanie" przyjemności z cierpienia ludzi(a nawet harda nie potrafi oglądać, nie wspominając już o wrażeniach na żywo) = pewnie maltretowany 14 z niedoborem jodu

A poza tym co ma bachor do zwierząt bo nie rozumie twojej logiki.

Bezsumienny napisał/a:

@Tyler.

Po Twoich, jak zapewne sądzisz " inteligentnych " komentarzach jakoś wolałbym zajebać Ciebie niż jakiegoś psa, kota czy królika

Ciekawe czy byś się odważył to mi powiedzieć w twarz.
Zgłoś
Nuck4d- 2011-04-03, 23:59
at up.

data prawdopodobnie stad, 1 stycznia – I wojna światowa: Zatopienie brytyjskiego okrętu "HMS Formidable" u wybrzeży hrabstwa Dorset (w pobliżu Lyme Regis), przez niemiecki okręt podwodny U-24. Wyjaśniać jej wstawienia nie bede bo szkoda mi czasu. Lub losowa, pierwsza data . Co to twoich komentarzy to tez za wiele nie bede sie wypowiadał, bo szkoda mi czasu. Nie myślisz, próbujesz być fajny poprzez wstawianie jakiś bezsensownych komentarzy, myślac ze nikt nie dostrzeże ich zjebalalności. Nie odpisuj bo i tak tego nie przeczytam. I nie myśl ze czytałem twoje komentarze
Zgłoś
Kaszakisza 2011-04-04, 0:12
Było kiedyś coś takiego, tylko, że z kotem. Koleś zrobił fejka i oburzył masę osób. Z tym pewnie jest tak samo, bo niby jak te zwierzątka mają oddychać przez kilka miesięcy, skoro w nich tlenu ledwo na dzień.

Zgłoś
neoneron 2011-04-04, 10:58
nie wezmę udziału w dyskusji ale chciałem napisać że obserwowanie walki z cyklu logika kontra debilizmy daje mi zawsze wiele przyjemności...a najbardziej lubię jak ktoś debilnego założenia broni bardzo logicznie albo stwierdzenie logiczne stara się debilnie udowodnić...mniam
Zgłoś
Cayenne89 2011-04-04, 11:04
To nie przejdzie.W ostatnim Newsweeku jest artykuł o tym,że młodzi Chińczycy chcą praw dla zwierząt,przestają jeść psy i koty i takie tam.Wszystko fajnie,tylko żeby im na myśl nie przyszło kupowanie i wypuszczanie tych zwierzątek z breloczków,bo nakręcą spiralę popyt-podaż.

Tyler-mówisz o zwierzętach,jakby były czymś gorszym,niższym od człowieka.Co prawda nie potrafią abstrakcyjnie (jak my) postrzegać świata,ale tak samo jak my odczuwają ból i strach.Większość z nich nie potrafi się bronić,a nawet jeśli,to i tak nie mają z nami szans.Rzeczy,takie jak te breloczki oburzają,bo można je spokojnie porównać do morderstwa ze szczególnym okrucieństwem.Brak tlenu, pożywienia, powolne wyrodnienie mięśni i kości przez brak ruchu...prawie jak średniowieczne tortury.Obejrzyj sobie film "Earthlings" i wtedy porozmawiamy,czy zwierzęta faktycznie zasługują na całe zło, które im wyrządzamy.

Do całej reszty-jeśli oburzają was zwierzęta na sadolu,to jest taka opcja,która pozwala zablokować ten dział.I nie mieszajcie do takich dyskusji rodziców i dzieci,bo to poziom podstawówki.
Zgłoś
sarkazm 2011-04-04, 14:13
kerim85 napisał/a:

hahahaha w chuj nie śmieszne.... ludzka krzywda jest śmieszna w kazdej postaci, bo ludzie przeważnie sami siebie wykańczają ale od zwierząt się odpierdol...

Jeśli ludzka krzywda cię bawi, to jesteś tak samo chory, jak ci, którzy poparli twój komentarz...
Zgłoś
Helmut1.8 2011-04-04, 21:13
Obrońcy praw zwierząt ...
Niedługo będziemy wpierdalać trawę a wilki nas, walę taki układ...
Zgłoś
D................r 2011-04-04, 21:25
Serio wy wciąż ciągniecie ten temat? Mam pierdolnąć jeszcze dłuższą mowę o sztucznej moralności powtarzając tym samym wszystkich, którzy powtórzyli moje słowa? Serio?
Zgadzam się z Tylerem, nie jest to fajne, ale gadki o tym, że zabijanie ludzi jest fajne, a zabijanie zwierząt już nie, to coś co sprawia, że żyła mi w mózgu pęka. Idźcie gimbusy na wojnę w Libii, albo innym Sudanie i zabijajcie tych ludzi jeśli uważacie to za zabawne i 'cool'. Potem możecie wrócić i stać na straży zwierząt z obrzynem. Gwarantuję, że nikt się z wami nie będzie kłócił. Chyba, że kogoś zastrzelicie dla zabawy. Wtedy tak.
Zgłoś
ritu4l 2011-04-05, 13:26
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
D................r 2011-04-05, 21:51
Załóż okulary, dziadku, a potem przeczytaj dokładnie cały cytat, który z taką żarliwością wkleiłeś i skomentowałeś. Nie będzie mnie staruszek-sadysta od szmat wyzywał, co to to nie.
Zgłoś
j................2 2012-11-20, 17:40
Tyler wolalbym ogladac jak ktos cie napierdala po tym glupim łbie szpadlem i wrzuca na sadol niz jakies bezbronne zwierze ktore cierpi przed jakiegos ludzkiego smiecia takiego jak TY!!!!

Wole ogladac zdychajacych ludzi, niz cierpiace zwierzeta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów