ich pojebało!.
miałem i rybki, a teraz żółwia i twierdze że rybki to jeszcze, chuja myślą ale za te żółwie bym zajebał na exa takiego chuja z tym na uchu
Poza tym to że wole oglądać śmierć zwierząt to nie znaczy że się znęcam nad nimi bezmyślnie. Ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek masz jakiegoś kota/psa? Oddajecie swego rodzaju kult tym zwierzęta bo co ludzie wasz maltretowali i szukacie wsparcia u "puszka" który sobie tylko siedzi i ma na was wyjebane a wy sobie myślicie "O jaki grzeczny kotem/piesek kocha swojego pana" to dlatego tak macie?
Powiem Ci jedno- miałam 17 lat jak widziałam śmierć matki i tak naprawdę to dzięki takiemu głupiemu psu jakoś to przeszłam, bo wszyscy dookoła pierdolili, że będzie dobrze a pies nic nie mówił. Może i miał wyjebane, ale był, wpieprzył się na kolana, prosił o pogłaskanie i to wystarczyło.
Mimo, że biologia i ewolucja sprawiła, że człowiek stał się tym, kim się stał, to nie znaczy, ze jest panem wszystkiego i nad wszystkim ma mieć władzę. Tym bardziej nad zwierzętami, do których de facto też należymy.
Nie chce mi się czytać postów, ale Tyler skrobnął coś racjonalnie, brelok wieśniacki, a jak chcecie bronić rybek to... No to kurwa jesteście jebnięci.
Nieliczny który zrozumiał sentencje moich postów.
@Tyler., weż wypierdalaj, chcesz sobie zwierzęta potorturować to zrób se bachora i mu poprzypalaj palce czy cuś, my tu chcemy oglądać jak jebani ludzie zdychają a nie zwierzęta, bo jak ludzie zdychają to jest śmiesznie zabawnie i powabnie, i bardzo dobrze że nastała moda na obronę zwierząt, a homoseksualizm to chyba łączy tylko twoich starych bo o takiej modzie nie słyszałem.
A te żółwie to bujda, za mało tlenu by tam było nawet dla muchy
Zadeklarowane na salolu 96 lata + tekst o "startych" + udawanie sadystycznego poprzez "czerpanie" przyjemności z cierpienia ludzi(a nawet harda nie potrafi oglądać, nie wspominając już o wrażeniach na żywo) = pewnie maltretowany 14 z niedoborem jodu
A poza tym co ma bachor do zwierząt bo nie rozumie twojej logiki.
@Tyler.
Po Twoich, jak zapewne sądzisz " inteligentnych " komentarzach jakoś wolałbym zajebać Ciebie niż jakiegoś psa, kota czy królika
Ciekawe czy byś się odważył to mi powiedzieć w twarz.
data prawdopodobnie stad, 1 stycznia – I wojna światowa: Zatopienie brytyjskiego okrętu "HMS Formidable" u wybrzeży hrabstwa Dorset (w pobliżu Lyme Regis), przez niemiecki okręt podwodny U-24. Wyjaśniać jej wstawienia nie bede bo szkoda mi czasu. Lub losowa, pierwsza data . Co to twoich komentarzy to tez za wiele nie bede sie wypowiadał, bo szkoda mi czasu. Nie myślisz, próbujesz być fajny poprzez wstawianie jakiś bezsensownych komentarzy, myślac ze nikt nie dostrzeże ich zjebalalności. Nie odpisuj bo i tak tego nie przeczytam. I nie myśl ze czytałem twoje komentarze
Tyler-mówisz o zwierzętach,jakby były czymś gorszym,niższym od człowieka.Co prawda nie potrafią abstrakcyjnie (jak my) postrzegać świata,ale tak samo jak my odczuwają ból i strach.Większość z nich nie potrafi się bronić,a nawet jeśli,to i tak nie mają z nami szans.Rzeczy,takie jak te breloczki oburzają,bo można je spokojnie porównać do morderstwa ze szczególnym okrucieństwem.Brak tlenu, pożywienia, powolne wyrodnienie mięśni i kości przez brak ruchu...prawie jak średniowieczne tortury.Obejrzyj sobie film "Earthlings" i wtedy porozmawiamy,czy zwierzęta faktycznie zasługują na całe zło, które im wyrządzamy.
Do całej reszty-jeśli oburzają was zwierzęta na sadolu,to jest taka opcja,która pozwala zablokować ten dział.I nie mieszajcie do takich dyskusji rodziców i dzieci,bo to poziom podstawówki.
hahahaha w chuj nie śmieszne.... ludzka krzywda jest śmieszna w kazdej postaci, bo ludzie przeważnie sami siebie wykańczają ale od zwierząt się odpierdol...
Jeśli ludzka krzywda cię bawi, to jesteś tak samo chory, jak ci, którzy poparli twój komentarz...
Niedługo będziemy wpierdalać trawę a wilki nas, walę taki układ...
Zgadzam się z Tylerem, nie jest to fajne, ale gadki o tym, że zabijanie ludzi jest fajne, a zabijanie zwierząt już nie, to coś co sprawia, że żyła mi w mózgu pęka. Idźcie gimbusy na wojnę w Libii, albo innym Sudanie i zabijajcie tych ludzi jeśli uważacie to za zabawne i 'cool'. Potem możecie wrócić i stać na straży zwierząt z obrzynem. Gwarantuję, że nikt się z wami nie będzie kłócił. Chyba, że kogoś zastrzelicie dla zabawy. Wtedy tak.
Wole ogladac zdychajacych ludzi, niz cierpiace zwierzeta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów