📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
japierdole, ten caly wresling, to jedna wielka gowniana bajka jak anime...
Ja pierdole złamał mu rękę w łokciu, o kurwa też mam tak połamane.
ja pierdole, WWF to świadectwo Ameryki o poziomie inteligencji jej obywateli (rodowitych obywateli). Bo mam wrażenie, że geniusze są tylko napływowi...
Ale Brock to sprzedajna kurwa, w UFC wyśmiewał się z WWE, że wrestling to nie sport itp. itd. ale jak mu zaproponowali 5 milionów baksów to zapierdalał w podskokach.
W WWE rżnie kozaka , że aż rzygać się chce. Jak patrzył na Overeema to był zesrany równo i miał ku temu powody, bo dostał w pierdol pięknie..i to w pierwszej rundzie
swoją drogą..widzieliście żonę Lesnara ? jak nie, no to patrzcie
swoją drogą..widzieliście żonę Lesnara ? jak nie, no to patrzcie
loco_anal_coco
na chuj Ty się jarasz, że był zesrany patrząc na kogoś... zapłacili mu to grał zesranego
w prawdziwych walkach na ringu jest tylko jeden mikrofon na dodatek używany tylko do zapowiedzi zawodników.
nie chcę mi się tracić na Ciebie czasu więc ssij suko!
na chuj Ty się jarasz, że był zesrany patrząc na kogoś... zapłacili mu to grał zesranego
w prawdziwych walkach na ringu jest tylko jeden mikrofon na dodatek używany tylko do zapowiedzi zawodników.
nie chcę mi się tracić na Ciebie czasu więc ssij suko!
Ramsey007 napisał/a:
Ja pierdolę... A ja myślałem, że MMA to szczyt lipy
Pudziana i jego cyrku dalej nie przebili
Farmerx napisał/a:
ale jak mu zaproponowali 5 milionów baksów to zapie**alał w podskokach.
Za tyle, to bym nawet w teledysku Justina Biebara z teletubisiami wystąpił
Barbara Jean Blank (Kelly Kelly)
Lena Yada
Carmella DeCesare
Nadal wam się wrestling nie podoba?
Lena Yada
Carmella DeCesare
Nadal wam się wrestling nie podoba?
zauważyłem podobieństwo między komentatorami tego ścierwa powyżej, a naszymi z gali ksw
Gówno prawda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów