Ciebie @okar19 to kurwa nadal nie czaje, ale spoko - twój problem. Inna sprawa to wielcy kurwa mesjasze co mnie próbują oświecić, że to nie jest na prawdę - JAKBYM KURWA NIE WIEDZIAŁ. Wszyscy fani tego wiedzą na czym to polega, więc stfu bo nie macie dystansu do czegoś czego nie rozumiecie.
kurwa co za idioci,
Na wikipedie sobie wejdz i przeczytaj , ja pierdole ..
en.wikipedia.org/wiki/Triple_H
It was later announced on WWE.com that in addition to a broken arm Triple H had suffered severe ligament and tendon damage around the elbow and that it would require surgery.
Sobie przetłumacz
Ja pierdolę... A ja myślałem, że MMA to szczyt lipy
gdzie niby w MMA widzisz "lipe"? idz dalej oglądać przereklamowany boks lub inne ścierwo
gdzie niby w MMA widzisz "lipe"? idz dalej oglądać przereklamowany boks lub inne ścierwo
jesli boks to scierwo to ciekawe czemu zawodnicy mma nie probuja walczyc na ringu????????????????czyzby brakowalo specjalizacji i techniki bokserskiej? bo te obszerne sierpocepy z mma to nie boks?czemu to do mma przechodza wypaleni bokserzy by dorobic? czy dlatego ze zawsze znajda jakiegos losia bez gardy .
Skoncz pisac pierdoly bo boks wymaga bardzo waskiej specjalizacji na ktora stac niewielu a mma jest dla wszystkich i bez stojki nawet mozna cos ugrac.
wiec wyslij informacje do mozgu i zastanow sie czyci mistrzowie nokautow zakladajac bokserskie rekawice i walczac 12 rund wogole zadali by prawidlowy cios. I nie probuj wciskac ze bokser w mma zostalby polozony jakims wymyslnym duszeniem - porownaj stojke gdzie da sie porownywac
boks przereklamowany? a chcialbym aby kiedys mma bylo tak przereklamowane bo poki co 20 lat jako takiej tradycji to nic przy ponad 100 latach boksu
a co do tego ssajacego filmiku jeszcze nie widzialem ze ktos w ten sposob zlamal reke komukolwiek to znaczy ze drapiac sie po plecach polamalem sobie wielokrotnie kurwa co za szopka
Po pierwsze, tradycja mma sięga już czasów starożytnej grecji, wtedy nazywało się to Pankration (od tej nazwy powstała jedna z pierwszych organizacji, Pancrase).
Po drugie, zawodnicy mma biją się w ringu, na przykład na KSW, na przykład w Pride pili się w ringu, nie wiem co Ty za głupoty pierdolisz ale pomimo bycia młodszym o 9 lat od Ciebie wiem w chuj więcej
bo te obszerne sierpocepy z mma to nie boks?czemu to do mma przechodza wypaleni bokserzy by dorobic? czy dlatego ze zawsze znajda jakiegos losia bez gardy .
Skoncz pisac pie**oly bo boks wymaga bardzo waskiej specjalizacji na ktora stac niewielu a mma jest dla wszystkich i bez stojki nawet mozna cos ugrac.
wiec wyslij informacje do mozgu i zastanow sie czyci mistrzowie nokautow zakladajac bokserskie rekawice i walczac 12 rund wogole zadali by prawidlowy cios. I nie probuj wciskac ze bokser w mma zostalby polozony jakims wymyslnym duszeniem - porownaj stojke gdzie da sie porownywac
Nie masz czegoś takiego jak instynkt samozachowawczy i bardzo lubisz się błaźnić? Widziałeś kiedykolwiek jakąś galę MMA inną od KSW? Nie? To wróć ułomie pod biurko, weź pałę z powrotem do ryja i przynajmniej skończ pierdolić głupoty. MMA to sport WSZECHSTRONNY gdzie szansę ma KAŻDY w KAŻDEJ płaszczyźnie walki, wymaga tyle samo przygotowania co boks o ile nie więcej - w boksie wiesz że będziesz się bił tylko na pięści, w mma musisz przygotować się kompleksowo do każdej walki, do każdego zawodnika inaczej. I owszem, bokser zostałby położony wymyślnym duszeniem, odwołam się do pierwszych UFC - Art Jimmerson, wywodzący się z boksu odklepał w parterze zanim doszło do jakiejkolwiek akcji ze strony Royce Gracie, po prostu ni chuja się nie odnalazł poza swoim światem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów