18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Brock Lesnar
o................9 • 2012-06-02, 20:22
łamie ręke Hunter'owi

akcja od 2'05
Zgłoś
typhoon_2008 2012-06-03, 11:13
złamał rękę, nie umie chodzić. ^^

wds
Zgłoś
harry_callahan 2012-06-03, 11:50 2
@gumol i kretyni którzy dają mu piwa: wy naprawdę jesteście tak głupi? Chciałeś przykozaczyć a się skompromitowałeś bo loco_anal_coco pisał o prawdziwej walce w ufc cioto, a ty wklejasz jakieś gify z wrestlingu. Następnym razem pizdo zapoznaj się z tematem albo chociaż czytaj ze zrozumieniem bo nic tak nie wkurwia jak jakiś pseudo-cwaniak który sra się o wszystko nie mając racji.
Zgłoś
PilakNaFejmie 2012-06-03, 12:39
Powiedzenie nie grasz nie wygrasz traci tutaj sens?1 ;>
Zgłoś
viktorx 2012-06-03, 14:44
Ciebie @okar19 to kurwa nadal nie czaje, ale spoko - twój problem. Inna sprawa to wielcy kurwa mesjasze co mnie próbują oświecić, że to nie jest na prawdę - JAKBYM KURWA NIE WIEDZIAŁ. Wszyscy fani tego wiedzą na czym to polega, więc stfu bo nie macie dystansu do czegoś czego nie rozumiecie.
Zgłoś
o................9 2012-06-03, 16:49
viktorx napisał/a:

Ciebie @okar19 to kurwa nadal nie czaje, ale spoko - twój problem. Inna sprawa to wielcy kurwa mesjasze co mnie próbują oświecić, że to nie jest na prawdę - JAKBYM KURWA NIE WIEDZIAŁ. Wszyscy fani tego wiedzą na czym to polega, więc stfu bo nie macie dystansu do czegoś czego nie rozumiecie.

kurwa co za idioci,
Na wikipedie sobie wejdz i przeczytaj , ja pierdole ..
en.wikipedia.org/wiki/Triple_H

It was later announced on WWE.com that in addition to a broken arm Triple H had suffered severe ligament and tendon damage around the elbow and that it would require surgery.

Sobie przetłumacz
Zgłoś
Freakz56 2012-06-03, 19:38
Ramsey007 napisał/a:

Ja pierdolę... A ja myślałem, że MMA to szczyt lipy

gdzie niby w MMA widzisz "lipe"? idz dalej oglądać przereklamowany boks lub inne ścierwo
Zgłoś
a................0 2012-06-03, 20:14
Coliber napisał/a:

Barbara Jean Blank (Kelly Kelly)
Obrazek

Lena Yada
Obrazek

Carmella DeCesare
Obrazek

Nadal wam się wrestling nie podoba?

Owszem.
Zgłoś
p................6 2012-06-03, 21:18
Freakz56 napisał/a:

gdzie niby w MMA widzisz "lipe"? idz dalej oglądać przereklamowany boks lub inne ścierwo

jesli boks to scierwo to ciekawe czemu zawodnicy mma nie probuja walczyc na ringu????????????????czyzby brakowalo specjalizacji i techniki bokserskiej? bo te obszerne sierpocepy z mma to nie boks?czemu to do mma przechodza wypaleni bokserzy by dorobic? czy dlatego ze zawsze znajda jakiegos losia bez gardy .

Skoncz pisac pierdoly bo boks wymaga bardzo waskiej specjalizacji na ktora stac niewielu a mma jest dla wszystkich i bez stojki nawet mozna cos ugrac.

wiec wyslij informacje do mozgu i zastanow sie czyci mistrzowie nokautow zakladajac bokserskie rekawice i walczac 12 rund wogole zadali by prawidlowy cios. I nie probuj wciskac ze bokser w mma zostalby polozony jakims wymyslnym duszeniem - porownaj stojke gdzie da sie porownywac

boks przereklamowany? a chcialbym aby kiedys mma bylo tak przereklamowane bo poki co 20 lat jako takiej tradycji to nic przy ponad 100 latach boksu

a co do tego ssajacego filmiku jeszcze nie widzialem ze ktos w ten sposob zlamal reke komukolwiek to znaczy ze drapiac sie po plecach polamalem sobie wielokrotnie kurwa co za szopka
Zgłoś
d................w 2012-06-03, 22:23
pavel666, najbardziej kocham, gdy do głosu dochodzą kretyni o IQ poniżej 50 i starają się udawać speców w dziedzinie, w której gówno wiedzą

Po pierwsze, tradycja mma sięga już czasów starożytnej grecji, wtedy nazywało się to Pankration (od tej nazwy powstała jedna z pierwszych organizacji, Pancrase).

Po drugie, zawodnicy mma biją się w ringu, na przykład na KSW, na przykład w Pride pili się w ringu, nie wiem co Ty za głupoty pierdolisz ale pomimo bycia młodszym o 9 lat od Ciebie wiem w chuj więcej

pavel666 napisał/a:

bo te obszerne sierpocepy z mma to nie boks?czemu to do mma przechodza wypaleni bokserzy by dorobic? czy dlatego ze zawsze znajda jakiegos losia bez gardy .

Skoncz pisac pie**oly bo boks wymaga bardzo waskiej specjalizacji na ktora stac niewielu a mma jest dla wszystkich i bez stojki nawet mozna cos ugrac.

wiec wyslij informacje do mozgu i zastanow sie czyci mistrzowie nokautow zakladajac bokserskie rekawice i walczac 12 rund wogole zadali by prawidlowy cios. I nie probuj wciskac ze bokser w mma zostalby polozony jakims wymyslnym duszeniem - porownaj stojke gdzie da sie porownywac

Nie masz czegoś takiego jak instynkt samozachowawczy i bardzo lubisz się błaźnić? Widziałeś kiedykolwiek jakąś galę MMA inną od KSW? Nie? To wróć ułomie pod biurko, weź pałę z powrotem do ryja i przynajmniej skończ pierdolić głupoty. MMA to sport WSZECHSTRONNY gdzie szansę ma KAŻDY w KAŻDEJ płaszczyźnie walki, wymaga tyle samo przygotowania co boks o ile nie więcej - w boksie wiesz że będziesz się bił tylko na pięści, w mma musisz przygotować się kompleksowo do każdej walki, do każdego zawodnika inaczej. I owszem, bokser zostałby położony wymyślnym duszeniem, odwołam się do pierwszych UFC - Art Jimmerson, wywodzący się z boksu odklepał w parterze zanim doszło do jakiejkolwiek akcji ze strony Royce Gracie, po prostu ni chuja się nie odnalazł poza swoim światem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów