📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No właśnie, U nas chyba lepiej by nie było.
Tłusty policjant 1:50. Skradł moje serce.
U nas cywilny dostęp do PK/PKM czy innych automatów jest zabroniony. Tyle dobrze, że by obywatele nie siali w auto. Co do reszty masz rację.
donkapusta napisał/a:
U nas cywilny dostęp do PK/PKM czy innych automatów jest zabroniony. Tyle dobrze, że by obywatele nie siali w auto. Co do reszty masz rację.
Na pewno ktoś tu jest z Kaszub i mnie poprawi, ale leci to zwykle mniej więcej tak: "to je czewek, to je pistol, to zebewe na 102, to so trupce kieby padłe, njiy wyszla im tota gra".
donkapusta napisał/a:
To że jesteście przygłupami jest niepodważalne ale dlaczego nie wymieracie?
donkapusta napisał/a:
Gówno wiesz o egzaminach na posiadanie broni, prawda?
W szkole na PO pierwszy raz dostaliśmy broń do ręki już do strzelania na ocenę. Żadnych lekcji z tego wcześniej oprócz krótkiej teorii, nie mogliśmy nawet oddać próbnego strzału — od razu oceniane. Jako dorosła byłam po tym na strzelnicy ze dwa razy, co i tak jest o dwa razy więcej niż 99.9% społeczeństwa.
Ktoś taki weźmie broń do ręki i nawet nie ma pojęcia że strzelać nie umie. Laik myśli np. że celownik to tylko to coś na końcu lufy, trzeba mieć go na celu, a dekoracja przy mechaniźmie w przedniej części gnata to tylko jakiś element konstrukcji. I tak dalej.
Sama zresztą nie byłabym w stanie przypomnieć sobie jak się odbezpiecza/zabezpiecza broń (bo to nam na strzelnicy zawsze tuż przed mówili). Znam niby zasady w teorii (nigdy nie kieruj odbezpieczonej broni w kierunku kogoś kogo nie chcesz ukatrupić (dokładniej: nie zamierzasz, bo chcieć utłuc to bym chciała 95% populacji tej planety), itd), ale kompetencji praktycznych to nie mam, nawet na spokojnie. A w sytuacji zagrożenia życia panikujesz i wszystko robisz nie tak.
Uzmysłowienie sobie własnej niewiedzy to podstawowy stopień którego wszystkim na tym filmie brakuje.
Ktoś taki weźmie broń do ręki i nawet nie ma pojęcia że strzelać nie umie. Laik myśli np. że celownik to tylko to coś na końcu lufy, trzeba mieć go na celu, a dekoracja przy mechaniźmie w przedniej części gnata to tylko jakiś element konstrukcji. I tak dalej.
Sama zresztą nie byłabym w stanie przypomnieć sobie jak się odbezpiecza/zabezpiecza broń (bo to nam na strzelnicy zawsze tuż przed mówili). Znam niby zasady w teorii (nigdy nie kieruj odbezpieczonej broni w kierunku kogoś kogo nie chcesz ukatrupić (dokładniej: nie zamierzasz, bo chcieć utłuc to bym chciała 95% populacji tej planety), itd), ale kompetencji praktycznych to nie mam, nawet na spokojnie. A w sytuacji zagrożenia życia panikujesz i wszystko robisz nie tak.
Uzmysłowienie sobie własnej niewiedzy to podstawowy stopień którego wszystkim na tym filmie brakuje.
kurwa te ciapaki same między soba się wybiją
Kompilacja niepełna.Brakuje pewnego komendanta z granatnikiem..
donkapusta napisał/a:
No dokładnie. Należy wszystkiego u nas zakazać, bo jakiś wyznawca proroka-pedofila z pustyni coś odjebał na zlocie ISIS z karabinu, który znalazł pod skałą. Ponieważ dokładnie te same warunki mamy u siebie. I dokładnie w ten sam sposób działa kupowanie broni, co u nich.
Zabka_Pou napisał/a:
Na pewno ktoś tu jest z Kaszub i mnie poprawi, ale leci to zwykle mniej więcej tak: "to je czewek, to je pistol, to zebewe na 102, to so trupce kieby padłe, njiy wyszla im tota gra".
belno
Dźwięki są podłożone. Na drugim filmiku z ciapatymi to widać, SWD nie strzela seriami.
kris1978 napisał/a:
Dźwięki są podłożone. Na drugim filmiku z ciapatymi to widać, SWD nie strzela seriami.
a gdzie ty tam widzisz SWD? wpisz sobie PKM to może się czegoś nauczysz
kurwa ten filmik gdzie gosciowi urywa ręke juz kiedys widziałem na yt i nie miałem ochoty tego oglądac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów