Broń ostateczna tylko puścić na ulice miast i patrzeć co się dzieje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Broń ostateczna tylko puścić na ulice miast i patrzeć co się dzieje
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wypuścić świnie w jakaś islamska demonstracje, świnka ma założony detonator z ładunkiem wybuchowymi... Radiowe boom! i fontanna świńskiej krwi w promieniu 50 metrów! Moralna zagłada pojebów dzięki tym smacznym zwierzakom. Świnka symbol antyislamizacji europy!
jak się kapnął, że to locha to ją jeszcze wyruchają
Jakby tam była koza to by się mordowali o miejsce w kolejce do ruchania D:
Podczas wojny totalnej przeciwko islamowi z bombowców zamiast bomb, będą zrzucane świnki .
Genialne w swojej prostocie
Patrząc na te wszystkie akcje z "podrzucaniem świń" ciapkom pewnie już niedługo "niespodziewanie" jakiś Abdul odkryje zaginioną część koranu w której będzie napisane że tak na prawdę świnie są ok i przez tyle lat żyli w błędzie. A to tylko po to żeby bez żadnych przeszkód mogli sobie dalej islamizować świat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów