📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Przez was ja i tacy jak ja na Korwina nie zaglosuja bo nie chca sie identyfikowac z rzesza jego gimbusich wiebicieli.
Aha, to gimbusi wielbiciele Komorowskiego i Jara ci nie przeszkadząją? Poza tym, myślisz za siebie, więc co to ma do rzeczy co inni gadają.
Fajnie, że pojawił się wpis na Komorowskiego, Jaro zdążył mi się już znudzić... Jeszcze tylko żony brak.
Chryste...wrzuc zdjecie zabawkowego ziemniaka a zaczna pierdolic o polityce...
Paranoja, dzieci chcą by korwin mikke był prezydentem, bo zalegalizuje zioło.
Pewnie nigdy zioła na oczy nie widzieli oprócz tego z tapety na komórce, ale legalizacja...nie wspomnę o majeranach.
Hehehe dobre sobie.
Zioło chcą oficjalnie jarać, a ze szlugami się kitrają.
Pewnie nigdy zioła na oczy nie widzieli oprócz tego z tapety na komórce, ale legalizacja...nie wspomnę o majeranach.
Hehehe dobre sobie.
Zioło chcą oficjalnie jarać, a ze szlugami się kitrają.
Że też akurat w tych wyborach Krzaklewski nie próbuje już swych sił. Przynajmniej hasło miał zajebiste.
Miałem zamiar iść na wybory chociażby po to, aby wybrać mniejsze zło, a tymczasem nie widze żadnej konkretnej kandydatury..
"Krzak na tak!" i chuj.
Miałem zamiar iść na wybory chociażby po to, aby wybrać mniejsze zło, a tymczasem nie widze żadnej konkretnej kandydatury..
"Krzak na tak!" i chuj.
Przez was ja i tacy jak ja na Korwina nie zaglosuja bo nie chca sie identyfikowac z rzesza jego gimbusich wiebicieli.
nie zaglosuja na niego cipy przejmujace sie wypowiedziami 15latkow na humorystycznym forum? jaka strata
nie mamy już pajaca Kwacha to mamy Bronka!
czekamy do 21 czerwca