📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry dystans do siebie. Ostatnio był tu też zabawny filmik w podobnym klimacie (ze sprayem do opalania), ale to był jakiś inny koleś.
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
od razu przypomniał mi się Josh Sundquist który lubi sobie jaja robić ze swojej niepełnosprawności
Ma wbudowany czujnik temperatury... O co kaman?
A może go prąd poraził?
Pedał do pedała na basenie:
- te, Stefan! Jaka woda?
- chujowa!
- to skaczemy na dupę!
- te, Stefan! Jaka woda?
- chujowa!
- to skaczemy na dupę!
Mój wujek miał amputowane obie nogi w połowie kości udowej. Chorował dodatkowo i często lądował w szpitalu. Miał ogromny dystans do tego co go spotkało . Kiedyś poprosił mnie bym przyniósł mu klapki i skarpetki, zdziwiło mnie to ale założyłem że może dla sąsiada z łóżka obok. On te klapki postawił koło swojego łóżka. Opowiadał na drugi dzień, że mina pielęgniarek i salowych była bezcenna, a jak poprosił pielęgniarkę by pomogła mu założyć skarpetki bo zmarzł w stopy, ta wezwała ordynatora i psychiatrie bo myślała że mu odwaliło. Takie akcje grał w kilku szpitalach i reakcje były podobne, taki z niego zgrywus.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów