📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Lobo24 napisał/a:
Oni tam wierzą w reinkarnację. To mogła być jego teściowa.
Sądząc po tym co zrobił, to raczej mogła być jego żona.
DmNQ napisał/a:
opis co się dalej stało ?
1. Nie stawiaj spacji przed pytajnikiem. ;>
2. Nic specjalnego się już nie działo. Pies zdechł, ścierwo żyje.
Sam bym tak zrobil jakby mnie jakis szczur zaczal obwąchiwać
Może depresję ma, może nie nazbierał wystarczająco żeby spłacić dlugi może na humus z gówna mu nie starcza różnie to bywa w życiu może jest po prostu pierdolniety a wy tak napierdalacie na gownoskorego pewnie co drugi z nas sadolowych zjebow popełnił by samobója będąc w jego położeniu a ten tylko wyladowal frustrację na szczeniaku których tam jest 3x więcej niż podludzi ja pierdole
Nie! To są szczeniaki a szczur siedzi na schodach przypominających usłane dywanem i obwachuje jakieś gowno
PsikutaBezS napisał/a:
A to był pies? Myślałem że to szczury...
Nie! To są szczeniaki a szczur siedzi na schodach przypominających usłane dywanem i obwachuje jakieś gowno
Ciemny piesek z tylu ekranu oddalił się po tym jak zobaczył akcje. Nie chciał być następny
Hehehe, ale nim zajebał o asfalt. Szacun! Szkoda, że drugim też tak nie zrobił.
Ale sie zesraliście jakims głupim psem. Jeszcze nie tak dawno u nas było podobne podejście do zwierząt
i po co taka kurwa żyje
Ale sie zesraliście jakims głupim psem. Jeszcze nie tak dawno u nas było podobne podejście do zwierząt
U Was, czyli gdzie?
Co za chuj.
Szczeniaka ubił i gówno będzie z tego. Zamiast poczekać aż podrośnie i wtedy kundla do gara. Na smalec.
Szczeniaka ubił i gówno będzie z tego. Zamiast poczekać aż podrośnie i wtedy kundla do gara. Na smalec.
przemo3251 napisał/a:
Wyjebane mam na tego psa ale na życie ludzi w południowo zachodniej Azji mam wyjebane jeszcze bardziej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów