📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gdybym grał na talerzu w tym duecie...
To koleś by napierdalał w bębenki tylko do 1 hita
To koleś by napierdalał w bębenki tylko do 1 hita
Oj zemści się jak już ją będzie mógł legalnie napierdalać podług nauk Mahometa.
Euro wizja się w kłania
niestety dźwięk jest podłożony, a ta patelnia pewnie z jakiegoś cienkiego plastiku
@~Sokole_Oko
No nie opowiadaj, że masz taki słaby łeb. Ta baba słabo klepie.
No nie opowiadaj, że masz taki słaby łeb. Ta baba słabo klepie.
Patelnia nie dotyka nawet jego brudnego łba, kaszalot napierdala po ścianach a on macha tym pustym łbem.
Drogi autorze Pantilion. Nie mogłem się powstrzymać od komentarza, odpowiadając na komentarze osobników typu:
agoth- słowo podłóg
barni123pl- zdanie euro wizja
nowynick - coś o pierdoleniu cienkiej patelni
no i wisienka na torcie
r0773n- patelnia nie dotyka nawet jego brudnego łba
Czy ja się zesrałem w łóżku? Czy otaczają nas osoby o nikłej świadomości i zero inteligencji ?
agoth- słowo podłóg
no i wisienka na torcie
Czy ja się zesrałem w łóżku? Czy otaczają nas osoby o nikłej świadomości i zero inteligencji ?
@up coś w tym jest Essent, ale jak to powiedział Heine: "Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje".
Essent napisał/a:
Drogi autorze Pantilion. Nie mogłem się powstrzymać od komentarza, odpowiadając na komentarze osobników typu:
agoth- słowo podłóg
sjp.pl/pod%C5%82ug
Zanim zaczniesz komuś wytykać, sprawdź czy sam nie popełniasz błędu.
Essent napisał/a:
agoth- słowo podłóg
no i wisienka na torcie
Przykro mi, ale jesteś idiotą.
Proszę, wyjdź i nie wracaj
co za jebany Beta śmieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów