📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziwne. Wytaplala sje z kolezanką w gówno smieciach a cycki na koniec zasłania.
Jaka to musi być patologiczna miejscówka, żeby taki syf zrobić na brzegu.
Oni w gównie się urodzili i jeszcze w szambie się się dojeżdżają.
Za te śmieci w wodzie, to bym w tej wsi urządził masowe topienie patoli.
Śmieci taplające się w śmieciach.
Niby to pochodzi od małpy, ale nie widziałem jeszcze małpy co by srała do swojego wodopoju.
Oni w gównie się urodzili i jeszcze w szambie się się dojeżdżają.
Za te śmieci w wodzie, to bym w tej wsi urządził masowe topienie patoli.
Śmieci taplające się w śmieciach.
Niby to pochodzi od małpy, ale nie widziałem jeszcze małpy co by srała do swojego wodopoju.
za takie brudne cycki nie ma piwa...
my kurwa sortujemy, przepłacamy za wywóz, utylizacje etc. a kurwa z 1.5 miliarda ludzi codziennie zasyfia hinduskie rzeki i sru do oceanu...
my kurwa sortujemy, przepłacamy za wywóz, utylizacje etc. a kurwa z 1.5 miliarda ludzi codziennie zasyfia hinduskie rzeki i sru do oceanu...
sepsa gratis.
Brazylijski rynsztok w Manaus.
Widzimy a w nim, w naturalnym środowisku Gównobrazylii dwie samice Homo sapiens sapiens podczas godowej walki o samca. Obydwie obserwowane samice to siedliska wszelkich chorób wenerycznych z HIVem na czele.
- Czytała Krystyna Czubówna.
Widzimy a w nim, w naturalnym środowisku Gównobrazylii dwie samice Homo sapiens sapiens podczas godowej walki o samca. Obydwie obserwowane samice to siedliska wszelkich chorób wenerycznych z HIVem na czele.
- Czytała Krystyna Czubówna.
Teraz wszyscy śpiewamy ,, My chcemy piciu, my chcemy piciu"
Jaki chlew. Qrwa!
Ale wiecie, że te śmieci wcale nie muszą być dziełem tubylców...?
Tak małe jak i duże zbiorniki wodne mają to do siebie, że pływające w nich po wierzchu śmieci i zanieczyszczenia wiatr lubi przewiewać (tworząc fale) w na wietrzny rejon zbiornika
Możecie to zaobserwować obchodząc jakies parkowe bajoro jak trochę wieje. W którymś miejscu będą zgromadzone pod brzegiem syfy.
Nie musicie dziękować za poszerzenie wam horyzontów
Tak małe jak i duże zbiorniki wodne mają to do siebie, że pływające w nich po wierzchu śmieci i zanieczyszczenia wiatr lubi przewiewać (tworząc fale) w na wietrzny rejon zbiornika
Możecie to zaobserwować obchodząc jakies parkowe bajoro jak trochę wieje. W którymś miejscu będą zgromadzone pod brzegiem syfy.
sothis napisał/a:
Ale wiecie, że te śmieci wcale nie muszą być dziełem tubylców...?
Ale z drugiej strony, w krajach cywilizowanych są służby odpowiedzialne za sprzątanie takiego syfu. Zaniedbanie jak na filmie jest winą tylko i wyłącznie brudasów tubylców , bez względu na to czy śmieci wpadły do wody u nich, czy 1000km dalej.
Biją się o obierki od kartofli albo inne resztki jedzenia które król spuścił ściekiem bo miał z dużo
kaczmarzgr napisał/a:
Ale z drugiej strony, w krajach cywilizowanych są służby odpowiedzialne za sprzątanie takiego syfu. Zaniedbanie jak na filmie jest winą tylko i wyłącznie brudasów tubylców , bez względu na to czy śmieci wpadły do wody u nich, czy 1000km dalej.
Tak, ale nie.
W pl rząd dyma nas bez lubrykantu, czujesz się temu winny?
Albo temu, że do Wisły w stolicy naszego pięknego kraiku co mocniej popada to spuszczają nieoczyszczone ścieki?
Jak sprawa pozwalała kapitał polityczny zbijać, to nawet wojsko zaangażowali. Leci gówno jak leciało, ale nikt już o tym nie pamięta jesteś temu winien? Albo ja, jestem winny?
Tą bardziej opaloną umyć jakimś Domestosem i bedzie jak nowa. Odgrzybić, odwszawić, odpluskwić, odpchlić, odrobaczyć, wysterylizować i móglbym trzymać w domu i ruchać, aż miło.
Śmieci, błoto i brud, naturalne środowisko dla nich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów