📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmmm a oni przypadkiem nie napierdalają zawsze do podłogi?
Z wielu religijnych debilizmów to modlenie się w stronę mekki jest najśmieszniejsze ze wszystkich.
Bo ten ich bóg co im daje 72 dziewice po tym jak zabiją niewiernego to podczas modlitwy patrzy w którym kierunku są skierowani podczas modlitwy...
Kurwa mać... brak sensu do kwadratu.
Bo ten ich bóg co im daje 72 dziewice po tym jak zabiją niewiernego to podczas modlitwy patrzy w którym kierunku są skierowani podczas modlitwy...
Kurwa mać... brak sensu do kwadratu.
Faktopedia to niestety bardzo często bzduropedia. Nie jest to źródło rzetelnych informacji
śmiechłem...kurwa ludzie co to za tekst
Proponuje każdemu przez airlock lotem szybowcowym prosto na mekkę.
Największym osiągnięciem "islamskich naukowców", inżynierów i lekarzy jest opracowanie receptury kebaba.
A ja zawsze uważałem, że w kosmosie średnio jest miejsce na jakiegokolwiek boga.
Chrześcijanie, Żydzi, Protestanci i tym podobni często podczas modlitw i próśb do boga (Boga?) patrzą się ku niebu. To jak są w kosmosie to dokąd mają się zwracać? To jak to niebo widoczne z ziemi to właściwie jest atmosfera to Ci ludzie w kosmosie mają się patrzyć na ziemię?
Muzułmanie muszą być skierowani w kierunku Mekki. Dochodzimy do tego samego problemu, że muszą być skierowani mimo wszystko też w kierunku ziemi. Na takiej stacji czy w statku to ciężko się dobrze ustawić bo cały czas się człowiek obraca.
Mitologia grecka też by miała spory problem bo bogowie zostali na Olimpie.
*Wiem, że wiele religii zakłada, że to coś w co się wierzy jest wszędzie ale dla ludzi nieco starszych to mogłaby być niezła zagwozdka.
Chrześcijanie, Żydzi, Protestanci i tym podobni często podczas modlitw i próśb do boga (Boga?) patrzą się ku niebu. To jak są w kosmosie to dokąd mają się zwracać? To jak to niebo widoczne z ziemi to właściwie jest atmosfera to Ci ludzie w kosmosie mają się patrzyć na ziemię?
Muzułmanie muszą być skierowani w kierunku Mekki. Dochodzimy do tego samego problemu, że muszą być skierowani mimo wszystko też w kierunku ziemi. Na takiej stacji czy w statku to ciężko się dobrze ustawić bo cały czas się człowiek obraca.
Mitologia grecka też by miała spory problem bo bogowie zostali na Olimpie.
*Wiem, że wiele religii zakłada, że to coś w co się wierzy jest wszędzie ale dla ludzi nieco starszych to mogłaby być niezła zagwozdka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów