📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
ale mu nakurwiła jebany nie przyzwyczajony bo kozy nie stawiają pewnie oporu.
Waleczne! - National Geographic
Tym się różnią ciapaci od białych. U nas jakby facet uderzył babeczkę to następnych kilku zrobiłoby z niego plamę na ścianie. A ciapaci olali laskę bo dla nich to tylko dziura między nogami, wiec można używać kiedy się chce.
Misiek_KRK napisał/a:
Tym się różnią ciapaci od białych. U nas jakby facet uderzył babeczkę to następnych kilku zrobiłoby z niego plamę na ścianie. A ciapaci olali laskę bo dla nich to tylko dziura między nogami, wiec można używać kiedy się chce.
Tylko, że u nas niektóre babeczki (a raczej patologia) potrzebują dostać plaskacza żeby po prostu szanować innych a szczególnie chłopa i nie puszczać się na prawo i lewo...
Otóż to, zresztą polaczkuśki są pod tym względem iście dualistyczne. Na pozór szanują kobiety i bulwersuje ich przemoc wobec nich lecz jednocześnie gardzą kobietami. Paradoks.
Grzegorz.C napisał/a:
@up
Otóż to, zresztą polaczkuśki są pod tym względem iście dualistyczne. Na pozór szanują kobiety i bulwersuje ich przemoc wobec nich lecz jednocześnie gardzą kobietami. Paradoks.
Żaden paradoks, szacunek dla prawdziwych kobiet i jebać kurwy.
Co w tym paradoksalnego? Kurwa i kobieta to dwa odmienne stany.
Śmiać się z kobiecej głupoty przy jednoczesnym odsądzaniu od czci każdego kto na tą głupią babę podniesie rękę. To jest paradoks.
Grzegorz.C napisał/a:
@up
Grześ obsrywa Polaków a równocześnie przesiaduje całymi dniami na polskojęzycznym forum. Paradoks.
Dlatego że jest mi tutaj wygodniej niż na obcojęzycznym
Cały_Internet napisał/a:
Grześ obsrywa Polaków a równocześnie przesiaduje całymi dniami na polskojęzycznym forum. Paradoks.
Nie on jeden, mało masz tu łachmytów co wyjechali za granicę i jadą na Polskę jak mogą, ale siedzą rano-wieczór na Polskich forach, bo żaden angol czy szwab nawet na nich nie splunie?
Jak ktoś był zerem w Polsce, to zostanie nim i po za jej granicami.
Antalor-masz racje byłem 6 lat w irlandii to może 30% jest normalnych polaków reszta to tumany ,pracowałem z takim co cmentarza pilnował typowy kretyn ale w irlandii to jaki zniego kozak że on ma wyjebane na polaków a debil nawet słowa nie umiał po angielsku i takich jest masa.Dlatego podjołem decyzje że zjezdzam do polski i powiem tak mam prace i zarabiam podobnie jak w irlandii .
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów