o tak ^^ (autorem jest uzytkownik youtube "Deratyzator888")
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja tez pierdole... Moze by kolega opisal siebie, jaki to jest cudowny czysy i oryginalny?
Brudasami nazywa, a własnego biurka i klawiatury nie widzi.
brudasem to zostałeś zrobiony cwelu! Żelazna Dziewica i każdy kawałek taki sam.....hahahahhahahaha
czego słuchasz ty cioto?! i powiedz mi jak sie gra na gitarze albo garach, bo pewnie kurwa jebana łajzo nie wiesz!
kurwa! a lubilem ten portal! tfuuuu!
czego słuchasz ty cioto?! i powiedz mi jak sie gra na gitarze albo garach, bo pewnie kurwa jebana łajzo nie wiesz!
kurwa! a lubilem ten portal! tfuuuu!
Biurko ujebane spermą i klawiatura która zawiera menu z zeszłego roku i łoniaki, a najbardziej wytarte klawisze to "G A Y P O R oraz N
To wy w jednym skafandrze chodzicie od rana do wieczora metale choć w większości na czarno potrafią na koszulkach mieć całą tęczę kolorów i nie tylko na koszulkach a wy co HWDP na wszystkim i tyle potraficie a jak już za mało miejsca na plecaczku z bazaru to THC jeszcze sie zmieści i kto tu jest brudasem. W większości spotykam takich czyściochów jak wy z butelką wódy lub pod sklelem zaczepiając o 50 groszy. Eh kurwa wy muzycy co melodię kopiujecie z programów dla pseudo DJ eh szkoda gadać niepotrzebnie trace czas na pisanie
przecież jestem tylko brudasem.
przecież jestem tylko brudasem.
Jak dla niego każda piosenka brzmi tak samo to chyba jemu ktoś kutasa wsadził w uszy jak był mały.
i co jak sie pedały bulwersujecie jak ktoś pocisnął po metalu? Po Dubstepie i większości muzyki i subkultur które nie są metalem i rockiem na tym portalu ostro ciśniecie teraz czujecie to co czują inni czytając wasze komentarze i oglądając ośmieszające filmiki
Po co pokazywac jakiej muzyki sie slucha?? Po co ubierac sie po swojemu?? Takie debile urzadzili by swiat jak w korei pln. bo nic im sie nie podoba ze swiat jest rozny kolorowy i kazdy jest inny. Ja mam wyjebane na takie gadanie jakiegos palanta ktory dopiero dorasta w tym swiecie. Tyle....
Tylko weź do kurwy nędzy przestań bawić się Zippo, bo to Amerykański wynalazek, a z racji twoich poglądów, zapewne ich nienawidzisz, to tak na marginesie. Tak to jest jak się jest hipokrytą
Nie popieram szydzenia z jakichkolwiek subkultur i tego typu rzeczy ale... koleś po części ma rację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów