Oraz niesamowita akcja tamtejszej policji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Oraz niesamowita akcja tamtejszej policji
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kinio7777 napisał/a:
Zaleją Europę i tyle, ale do nas nie przyjdą bo jest gorzej niż u nich..
Oczywiście, że u nas też to gówno się zalęgnie. Europa jest stracona.
czekamy kiedy w polsce bedzie ich ze dwa miliony oby
Black_Hole napisał/a:
czekamy kiedy w polsce bedzie ich ze dwa miliony oby
w życiu w Polsce jest problem 200 km asfaltu położyć,
Tak naprawdę asymilacja świetnie działa. Inni Afroamerykanie pomogli policji aby ta nie zabiła ich pobratymca.
Jezu jakie pizdy... Jak oni się boją ująć takie czarne g.ówno to co ma zrobić zwykły obywatel?
ququa napisał/a:
w życiu w Polsce jest problem 200 km asfaltu położyć,
Heheheh akurat byłoby czym wykładać
Ja pierdole, przy takich filmach przypomina mi się film Człowiek demolka, to jest ta przyszłość w której przyszło nam żyć, ta j*bana bezradna przyszłość. W stanach każdy z tych kilkunastu policjantów wj*bałby cały magazynek jak nie więcej i z ziomka byłby durszlak można się z nich śmiać czy ich nie lubić ale policja w stanach w takich sytuacjach radzi sobie tak jak powinna.
kinio7777 napisał/a:
Zaleją Europę i tyle, ale do nas nie przyjdą bo jest gorzej niż u nich..
jak ci tak zle to na chuj tu siedzisz wypierdalaj masz problem !
eeee ja tego nie ruzumiem, do nich powinno się strzelać "profilaktycznie"
te szanowne grono 'Lekarzy i Prawników" koloru ciemnego, co otoczyło tego śmiecia powinno dostać 'na wszelki wypadek' po kulce gratis.
Jak to towarzystwo się rozmnoży to będzie po Europie... chociaż w sumie już teraz w kilku krajach EU strach wychodzić po zmroku na ulice, bez automatu i plecaka naboi
te szanowne grono 'Lekarzy i Prawników" koloru ciemnego, co otoczyło tego śmiecia powinno dostać 'na wszelki wypadek' po kulce gratis.
Jak to towarzystwo się rozmnoży to będzie po Europie... chociaż w sumie już teraz w kilku krajach EU strach wychodzić po zmroku na ulice, bez automatu i plecaka naboi
kupowałem kiedyś u tych murzynów trawę XD Ten zielony worek po lewej w wejściu z reguły był wypchany zielskiem
Jak to jest, że tacy pójdą do policji, pałują i tratują ludzi gdy ludzie wychodzą zaprotestować, a gdy przychodzi co do czego to nie potrafią odstrzelić jednego przestępcy? Gardzę taką biomasą.
skoro to Bruksela to na pewno to wina Tuska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów