📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czemu, ale szczurka mi nie szkoda.
qhash napisał/a:
baba, ktora ma takiego pieska musi miec zdrowo najebane pod kopułą
baba, to baba. Ja znam chłopa co takiego trzyma.
I już? To tylko tyle? Nawet rozporka nie zdążyłem rozpiąć.
"A ić mnie panie ze ze z takiem czymś"
"A ić mnie panie ze ze z takiem czymś"
Pimpkiem pierdolonym wszarzem sie zachwycać
pimpek w śmietnik, suka do wyra
Ja dopiero przy trzecim odtworzeniu zobaczyłem o co tu naprawdę chodzi
Ale kłejzi pieseł.
Piti1234555 napisał/a:
qhash napisał/a:
baba, ktora ma takiego pieska musi miec zdrowo naj***ne pod kopułą
baba, to baba. Ja znam chłopa co takiego trzyma.
ja mam takiego i na huj sie przypierdalasz ?
OsCaRiTo napisał/a:
ja mam takiego i na huj sie przypierdalasz ?
Ja bym sie do homoseksualizmu nie przyznawał na sadolu
btw to coś wygląda jak szczur to kilku cyklach czeskiej mety.
moja siostra ma takiego psa, spoko pies z niego, lepszy york niż chrapiący pekińczyk ;D
Małe psy się w chuj plątają pod nogami i są jakby naspidowane cały czas. Ciocia ma takie gówno biegające, myje to "coś" co chwile (nie ma dzieci,ale ma nadmiar kasy to jej odpierdala ) a ten pojebany pies i tak za chwile jak tylko wyjdzie na dwór to swoją przydługą sierścią cały ogród wyczyści. I spierdala przed kotami w dodatku... A jeszcze tyle kasy to kosztuje... to coś ala Iphone, zjebany,drogi i nieużyteczny a jego właściciel (gej lub kobieta) myśli, że jest modny/a i jest ekstra.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów