A więc jest to modyfikacja do Dooma, która przekształca grę w krwistą orgię . Polecam każdemu sadolowi, gra się naprawdę komfortowo a radość z rozpołowionych czołgających się zwłok jest niemała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobry szit, choć przydałby się na nowszej wersji dooma. 2 niestety jest już za stara dla przeciętnego zjadacza chleba
BFG rulez
Nihil napisał/a:
Nie ma linku do downloadu, nie ma piwa :<
Ależ proszę oto i link
moddb.com/mods/brutal-doom
Najpierw się dowiedz co znaczy orgia a później dodawaj tytuły: Bucu (bo na nic lepszego nie zasługujesz)
Doom <3 Dobry Młynek ! Ponizej Trailer do Brutal Dooma z Trackiem z serious sam'a 3 !
Tuż obok Duke Nukem 3D najlepsza strzelanka w historii. 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, ja należę do pozostałych 11
Dzieci, nie używajcie słów, których nie rozumiecie. "Orgia" to nie "rzeźnia". Chyba że ruchasz świnie.
Przynajmniej wiemy, że nie jesteś szmatogłowym...
Sledziu_w napisał/a:
Dzieci, nie używajcie słów, których nie rozumiecie. "Orgia" to nie "rzeźnia". Chyba że ruchasz świnie.
Boże kolejna osoba, która chce na siłę uświadamiać. Wiem doskonale co to orgia, nie jestem tak ograniczonym człowiekiem jak ty. To słowo nie ma jednego znaczenia.
znaczenia:
rzeczownik, rodzaj żeński
(1.1) rozwiązła, grupowa zabawa
(1.2) przen., pot. zabawa niemoralna, nieprzyzwoita, często alkoholowa, hałaśliwa, uciążliwa dla otoczenia[1]
(1.3) hist. początkowo muzyczny, z czasem ekstatyczny obrzęd ku czci bóstw; zob. też orgia w Wikipedii
(1.4) przen. przesadzona, rozbuchana różnorodność
Dla mnie jest to niemoralna krwawa zabawa.
Cytat:
Najpierw się dowiedz co znaczy orgia a później dodawaj tytuły
Oho, czyżbyś niedawno zapoznał sie z tym słowem na lekcji polskiego dotyczącej starożytnego rzymu i tak cie piliło żeby sie podzielić? Która to klasa, 5 podstawówki?
Krwawa orgia to zwrot dopuszczalny, jest nawet jakiś gniot filmowy klasy B pod tym tytułem. Zatem dyndaj sie na bananowca smarku.
idkfa kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów