📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mogli chociaż się jakoś pokaleczyć a tu ni chu chu... Takie głupie a tyle radości. ehh
Tak wiem wiem... Brudasy. No już - piszcie.
Nienawidzę Czechów...
ciekawe ilu z nich slucha glam metalu
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Z roku na rok jest tam coraz więcej polaków, zajebisty festiwal.
Ale fakt, mogli sobie chociaż ręce połamać
Ale fakt, mogli sobie chociaż ręce połamać
gdyby to dziewczyny były w tych wózkach, to mozna by powiedzięc że niezły towar ;p
Żałuje że nie miałem wtedy chociaż kredensu z opcją nagrywania, z tymi wózkami cały czas różne akcje opierdzielaliśmy
viva la jaromier. . . . juz blisko, jeszcze tylko wood i trening mozna uznac za rozpoczęty xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów