Jeżeli nie pójdzie do protetyka, to będzie robiła francuza jak marzenie!
Jeżeli nie pójdzie do protetyka, to będzie robiła francuza jak marzenie!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w takich jest nieraz większa patola jak w rozpadających się chałupach
Yhy. Jasne.
Żal mi ale na zasadzie, że bardziej tego, że zostało popsute coś ładnego. Nie wolno psuć ładnych rzeczy.
Nie żal mi jej bo sama sobie wybrała łobuza. Prawdopodobnie i tak jej to nie dało nic do myślenia.
pewnie wina wszystko kobiety że jakiś frajer nie potrafił przejrzeć na oczy, wrakiem był przez nią? co rozpił się czy był pizdą co psychicznie nie wytrzymała?
Czeeeej, czeeeekaj, chwila. Czekaj.
Żebym to dobrze zrozumiał.
Czyli pytasz czy to wina faceta, że przygarnął do siebie, zaopiekował się i pokochał babę, bitą przez swojego chłopa, razem z jej dzieciakiem a potem ona stwierdziła, że jednak się pomyliła i wraca do swojego Brutusa?
Nie pytasz czemu ona zachowała się jak kurwa?
Dobrze zrozumiałem?
Lubię wiedzieć dokładnie na co odpisuję.
Czeeeej, czeeeekaj, chwila. Czekaj.
Żebym to dobrze zrozumiał.
Czyli pytasz czy to wina faceta, że przygarnął do siebie, zaopiekował się i pokochał babę, bitą przez swojego chłopa, razem z jej dzieciakiem a potem ona stwierdziła, że jednak się pomyliła i wraca do swojego Brutusa?
Nie pytasz czemu ona zachowała się jak kurwa?
Dobrze zrozumiałem?
Lubię wiedzieć dokładnie na co odpisuję.
Nie produkuj się może to akurat pisze do ciebie ta co odeszła od twojego kolegi
Po drugie nigdy nie bierze się baby co ma dziecko - nigdy bo zawsze będzie coś na rzeczy, a to że tatuś patol będzie mieć widzenia dziecka, a to że ona wróci do swojego sebixa, co nie powiesz na dziecko to zawsze będzie jej bombelek i ona wie lepiej jak go wychowywać itd.
Z liścia strzela jednoznacznie.
Czasem szarpnie mnie za loki
Czasem z lica mam krwotoki
Wtedy mówię mamie, tacie
"Nawet dobrze go nie znacie!"
.
.
.
.
.
.... ale kurna nie między czwórkami.
w takich jest nieraz większa patola jak w rozpadających się chałupach
tak, tak... jasne.
W patologii jest często mniej przemocy niż w normalnych rodzinach, we więzieniu nieraz siedzą uczciwi ludzie, ludzie bez wykształcenia są często mądrzejsi od tych z wykształceniem, biali nieraz wyżej skaczą, a murzyni mają lepsze oceny w szkole... zastanawiam się po co sobie utrudniać takim stwierdzeniami postrzeganie świata, jaki to ma cel? Mnóstwo moich znajomych pierdzieli cały czas takie bezsensowne banialuki.
zajebista jest,
tylko kto później wyda kasę na protetyka i kto da radę wysłuchać zaległości, kumulację znieść
no który mocny jest...........
pewnie wina wszystko kobiety że jakiś frajer nie potrafił przejrzeć na oczy, wrakiem był przez nią? co rozpił się czy był pizdą co psychicznie nie wytrzymała?
pierdolisz, jak typowa baba,
a czasem myślałem że trolujesz
velture zacznij pisać opowieści przynajmniej zarobisz na tych banialukach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów