Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Napisze cos brutalnego, ale prawdziwego. Kobita sama sobie winna. Po kilku pierwszych ciosach powinna udawać nieprzytomną, a nie kopać się z pałkarzem. Kasa i tak pewnie ubezpieczona, a stawiając się sprowokowała napastnika do dalszych uderzeń.
nowy na sadolu albo bez wyobraźni: a facet powinien podskoczyć jak samochód na niego jechał, a mógł się uchylić, a mógł się nie pruć, a mógł coś powiedziec, a nie siedzieć cicho jak piza, a gdyby nie wyskoczył pierwszy z łapami, to dzisiaj by żył,
piwo za podanie źródła. jesteś mistrzem tego miesiąca.
nowy na sadolu albo bez wyobraźni: a facet powinien podskoczyć jak samochód na niego jechał, a mógł się uchylić, a mógł się nie pruć, a mógł coś powiedziec, a nie siedzieć cicho jak piza, a gdyby nie wyskoczył pierwszy z łapami, to dzisiaj by żył,
Napiszę coś brutalnego, ale prawdziwego. Jesteś głąbem. Weź przyjmij kilka takich pałek na łeb, w tym na tył głowy, strać przytomność i ogarnij nogi i te udawanie. Kolega wyżej ci dobrze powiedział.
Napisze cos brutalnego, ale prawdziwego. Kobita sama sobie winna. Po kilku pierwszych ciosach powinna udawać nieprzytomną, a nie kopać się z pałkarzem. Kasa i tak pewnie ubezpieczona, a stawiając się sprowokowała napastnika do dalszych uderzeń.
Z drugiej strony teraz takie czasy, że jak będzie udawała, to pracodawca może dojść do wniosku, że się nie starała i ją wypierdolić.
Pewnie dali mu taką pożyczkę że odsetki były nie do spłaty to i się wkurwił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów