Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeżeli dziewczyna nie przeżyje, to kara śmierci - jak psu buda.
A jak przeżyje to kara śmierci jak buda dla psa
A jak przeżyje to kara śmierci jak buda dla psa
Użyj mózgu. Za co chesz karać śmiercią? Musi być JEDNOZNACZNA granica. Mądrzejśi ode mnie uznali, że za morderstwo, czyli zabójstwo z premedytacją należy się kara główna. Jeżeli poszkodawany żyje, to nie. Pobicie - nawet ciężkie - jak wyznaczysz granicę?
Użyj mózgu. Za co chesz karać śmiercią? Musi być JEDNOZNACZNA granica. Mądrzejśi ode mnie uznali, że za morderstwo, czyli zabójstwo z premedytacją należy się kara główna. Jeżeli poszkodawany żyje, to nie. Pobicie - nawet ciężkie - jak wyznaczysz granicę?
Usiłowanie zabójstwa a zabicie jest dla mnie równoznaczne, po prostu jedno zostało wykonane nieudolnie, walenie kogoś bezbronnego pałą po głowie niezależnie od skutku powinno kwalifikować oprawcę do bycia dawcą organów (wszystkich)
Po takiej aplikacji na łeb kobieta ma ogromne szanse zostać warzywem do końca swych dni uważasz, że wtedy można taki czyn złagodzić "bo przecież przeżyła"
weź może czasem spójrz szerzej zanim komuś zarzucisz "nie używanie mózgu"
Usiłowanie zabójstwa a zabicie jest dla mnie równoznaczne, po prostu jedno zostało wykonane nieudolnie, walenie kogoś bezbronnego pałą po głowie niezależnie od skutku powinno kwalifikować oprawcę do bycia dawcą organów (wszystkich)
Po takiej aplikacji na łeb kobieta ma ogromne szanse zostać warzywem do końca swych dni uważasz, że wtedy można taki czyn złagodzić "bo przecież przeżyła"
weź może czasem spójrz szerzej zanim komuś zarzucisz "nie używanie mózgu"
Jestem za, gdzie podpisać?
Dla mnie każda zbrodnia przeciwko innemu człowiekowi, wykonana z premedytacją powinna być karana śmiercią. Dlaczego jakiś śmieć ma mi zabrać telefon, na który ciężko pracowałem? Upchnie go paserowi i będzie żył z mojej krzywdy, bo może? Albo jak opierdoli mi całe mieszkanie i zostanę z gołymi ścianami, to ma za to dostać 2 w zawiasach na 3? Kula w łeb dla śmiecia i płyńmy się dalej...
"Usiłowanie zabójstwa a zabicie jest dla mnie równoznaczne". Tym zdaniem kompromitujesz się. Doczytaj co to jest usiłowanie np. z zamiarem ewentualnym, a z zamiarem bezpośrednim. Doczytasz - daj znać.
PS. "Nieużywanie" powinno się pisać razem.. Chodziłeś do szkoły podstawowej? Pytam z czytej uprzejmości, bo jeżeli nie, to rozumiem, skąd możesz to wiedzieć,. ale jeżeli uczęszczałeś, a nie wiesz, to jesteś debilem.
Ponawiam: użyj mózgu. Mój prześwietny kolega zauważył, że obecnie u ludzi przeważają emocje., a nie, zimny umysł. Twierdzisz:
"Usiłowanie zabójstwa a zabicie jest dla mnie równoznaczne". Tym zdaniem kompromitujesz się. Doczytaj co to jest usiłowanie np. z zamiarem ewentualnym, a z zamiarem bezpośrednim. Doczytasz - daj znać.
Temu koledze pewnie obciągasz jego prześwietną gałę.
Temu koledze pewnie obciągasz jego prześwietną gałę.
Wytłumaczę: nie wiem, w jakim chlewie się wychowywałeś, komu towja matka obciąga, ale to mnie brzydzi. Informuję, że w mojej rzeczywistości, a żyję w Polsce, nie występuke to zjawisko.
Ponawiam: użyj mózgu. Mój prześwietny kolega zauważył, że obecnie u ludzi przeważają emocje., a nie, zimny umysł. Twierdzisz:
PS. "Nieużywanie" powinno się pisać razem.. Chodziłeś do szkoły podstawowej? Pytam z czytej uprzejmości, bo jeżeli nie, to rozumiem, skąd możesz to wiedzieć,. ale jeżeli uczęszczałeś, a nie wiesz, to jesteś debilem.
Jesteś typowym i książkowym typem bez kolegów i znajomych, nikt cie nie zaprasza ani w gości ani na żadne imprezy. Nie przyszło ci pewnie do głowy jeszcze, czemu tak się dzieje. Służę pomocą - jesteś wkurwiającym wszystkich debilem.
Wytłumaczę: nie wiem, w jakim chlewie się wychowywałeś, komu towja matka obciąga, ale to mnie brzydzi. Informuję, że w mojej rzeczywistości, a żyję w Polsce, nie występuke to zjawisko.
Piszesz jakbyś był zjebem z jakąś formą autyzmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów