Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast umrzeć momentalnie po jednym strzale, to musieli umrzeć w męczarniach

ja się k🤬a pytam co to k🤬a jest już wolał bym oglądać j🤬e lewackie k🤬y niż ten podkład muzyczny
P🤬licie głupoty. Co jest bardziej sadystycznego od włączenia muzyki tej c🤬y

Im wiecej próbujecie go ośmieszyć tym bardziej go promujecie, to jest oczywiste że on wcale nie zbił takiej popularności swoimi fanami lecz antyfanami którzy w kółko nap🤬lają o nim, no bo nie wierze że nastolatki mają aż taka siłę, przecież nikt normalny, posiadający jakiś tam gust go nie słucha.
@Megastolec
Synu, dostajesz karę na komputer. Miałeś odrabiać lekcje, a nie siedzieć w internecie. A teraz do nauki i przed snem spakuj tornister na jutro.
Synu, dostajesz karę na komputer. Miałeś odrabiać lekcje, a nie siedzieć w internecie. A teraz do nauki i przed snem spakuj tornister na jutro.
Do dziś żyłem w stanie nieświadomości, myślałem że ten kawałek śpiewa kobieta. Nigdy go całego nie słyszałem tylko takie właśnie urywki jak ten tu, a że był h🤬jowy to miałem w dupie sprawdzanie kto go śpiewa, ale jak widać na tej stornie jest wielu ukrytych fanów bimbera i musieliście mnie uświadomić
kórwa
przez was znam już jedne kawałek bimbera
kórwa
przez was znam już jedne kawałek bimbera
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie