Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Krótki opis na początku który nie wyjaśnia nic - bo skąd mam wiedzieć czy to nie jest tak o, z dupy wymyślone? Za darmo pewnie nie dostali, policję ktoś musiał wezwać. Osobiście wolę mieć takie słuzby które się nie pierdolą w lizanie dupy, niż takie których oczekują napinacze Jot Pe, z wyrozumiałością i cierpliwością głaszczące każdego podejrzanego, bez jakiejkolwiek asertywności.
tatus pies matke suke szczeniaku zaplodnil? a teraz grzecznie zamknij ryj i spac kundlu.No kurwa mać niech te lumpy wydzierające te pizdy się cieszą, że nie trafili na policjana z prewencji w dużym mięście. Bo by wszyscy mieli wsadzony ryj do dupy. Zresztą prawidłowo. Każdy pajac który nagrywa akcję policji, może zostać oskarżony o utrudnianie czynności i zawinięty na dołek. Uczyć się tego wy bezmózgie psy! To że macie ifony i srajfony nie oznacz, że macie mózgi, bo gdyby tak było to byście wiedzili, że jak pies mówi to masz stać na bacznośc i wykonywać polecenia!
ten policyjny smiec, ktory wytracil telefon powinien miec przeorany ryj. juz po tym pysku widac, ze nieudacznik co mogl tylko psem w zyciu zostac. nienawidze takich smieci.
Jak Ty się o swoim ojcu wyrażasz...
tak jak myslalem. 20 letni synek pieska przyszedl bronic honoru tatusia w internecie. ciezki masz zywot kundlu.^ Ryj to ci cwelują od rana do nocy psia szmino. Więc japa internetowa łajzo, bo jeszcze się ktoś ciebie przestraszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów