Chłopak sie przeliczył
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ach, ale jajcarze.
Może palant na drugi raz zastanowi się nad tym co robi. Miał szczęście, że babcia go nie zatłukła tą laską.
Koleś się chyba popłakał, przynajmniej tak mi się wydaje sądząc po dźwiękach jakie wydaje na końcu. "Rispekt" dla babci
Nie wiem czy fejk, ten obity zachowuje się bardzo naturalnie w sytuacji, kiedy leży sponiewierany z budyniem zamiast ryja
Ale swoją drogą trzeba być dałnem bez szkoły, żeby dla żartu strzelić starszej babie przez łeb.
Ale swoją drogą trzeba być dałnem bez szkoły, żeby dla żartu strzelić starszej babie przez łeb.
dannyk1 napisał/a:
a ja chciał bym, żebyś poznał tajniki ortografii...
i kto to mówi...
"chciałbym"
Niby stara, niedołężna babcia a jak co do czego przyszło to młodzika obsiadła jak muchy gówno...
Ustawione czy nie ale wrazenie robi hihi Babcinki z laseczkami mogłyby nauczyc sie nimi poslugiwac w extramalnych przygodach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów