Ehe, biorę zakręt jak masło i kolejna próba sił po której dla sportu po 10 kilometrach w miarę spokojnej jazdy na piątce biorę gościa. Spokój? Nie kurwa. Wbijamy w zabudowany i debil zaczyna siedzieć na dupie. Koniec zabudowanego, ->140, trzymam, gość siedzi na zderzaku.
500-600m przed zabudowanym zwalniam do 120, debil bierze mnie na pełnej kurwie wchodząc w miasto ~130km/h, podczas gdy ja od kilku długich sekund nie mam nóg na gazie.
Rozumiem chęć szpanu małym wackiem, ale miasto to kurwa miasto. Mam 135PS, ale miasto to rzecz święta, na zabudowanym nie wiecej niż 80, nie jadę autem zdolnym do zatrzymania się w miejscu. Widocznie debil uznał że akurat nikogo na pasach nie spotka.
Szkoda gadać, a już dla aut >200KM powinni robić testy psychologiczne.
znowu wróciłem na sadolaTechnicy policyjni obliczyli, że audi przekroczyło prędkość, spowodowało zagrożenie w ruchu lądowym i z tych powodów zabierają mu prawko. Autor nagrania na allegro kupił sobie złoty zegarek oraz line do powieszenia się: Link allegro 100PROcentZmC allegro.pl/show_user.php?uid=24793998 a tu aukcja allegro.pl/lina-linka-sizalowa-sizal-8mm-30m-sa-drapak-hit-i5110808844.html
Jeszcze na tym portalu nie było przyjeba, który by aukcje tutaj promował.
Technicy policyjni obliczyli, że audi przekroczyło prędkość, spowodowało zagrożenie w ruchu lądowym i z tych powodów zabierają mu prawko. Autor nagrania na allegro kupił sobie złoty zegarek oraz line do powieszenia się: Link allegro 100PROcentZmC allegro.pl/show_user.php?uid=24793998 a tu aukcja allegro.pl/lina-linka-sizalowa-sizal-8mm-30m-sa-drapak-hit-i5110808844.html
Jak bardzo niedojebanym mózgowo trzeba być żeby interesować się życiem prywatnym innej osoby na tyle żeby sprawdzać co kupuje na allegro.Jesteś teraz oficjalnie największym przyjebem sadistica.A line kupiłem po to żebyś mi z piwnicy nie spierdolił kolejny raz bo łańcuchy przegryzasz.Zresztą,kogo to kurwa obchodzi co kupuje na allegro? jak można downie wiązać ze sobą sadistic i allegro,po co kurwa?
To chyba ten sam mam takie wrażenie. Oglądać od 0:46
To dokładnie ten, tutaj z tablicami do porównania
youtube.com/watch?v=VOXADJaBA7I
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów