📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no i czym ty się kurwa podniecasz?
@up
a no widzisz. nie wszystkich podniecają martwe płody jak ciebie. wracaj na harda
a no widzisz. nie wszystkich podniecają martwe płody jak ciebie. wracaj na harda
piotrekp25 napisał/a:
no i czym ty się kurwa podniecasz?
Grzeczniej leszczu,nie podniecam się tylko wstawiam bo jest na co popatrzeć,ale podejrzewam że nie rusza Cię to bo Twoje tico ma więcej mocy i jak ruszasz ze świateł to płonące ślady zostawiasz na asfalcie jak Ghost rider.Nie podoba się-nie oglądaj-nie komentuj,prosta sprawa.
To a3 800 hp 0-400 Tune 2 Race z grecji projekt chyba autokinisimag. Potężna maszyna.
@up Masz racje,znalazłem ten projekt lecz to S3 nie A3
tia w sexie pewnie ma podobnie
:oneko:
srogie jebnięcie, chciałbym się taki przejechać na pełnej kurwie
100PROcentZmC napisał/a:
Nie wiem co za potwór siedzi pod maską,ale mocy mu nie brakuje
A ja nie wiem, po co to tutaj wrzuciłeś. W nic nie zajebał, korbowód z silnika nie wyleciał. Wyśli to Zientarskiemu lepiej.
Może pod maską potwór, za to w kabinie zdecydowanie debil. Warunki miejskie to nie miejsce do pajacowania, sam tam nie był.
Czekamy teraz na materiały na harda w wykonaniu tego kozaczka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów