📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś się spierdoliło przy wgrywaniu... Czekać naprawię.
Ktoś zrozumiał za co go zatrzymali (54sek.)? Posiadanie? Swoją drogą nasi niebiescy pewnie babkę też by zawinęli, zwłaszcza zważywszy jak się zachowuje.
A brutalne zatrzymanie/przesłuchanie to macie tutaj http://m.trojmiasto.pl/news/Policjanci-brutalnie-potraktowali-gdynianina-Prokuratura-bada-sprawe-n67885.html
A brutalne zatrzymanie/przesłuchanie to macie tutaj http://m.trojmiasto.pl/news/Policjanci-brutalnie-potraktowali-gdynianina-Prokuratura-bada-sprawe-n67885.html
4:15 - You are going to be raped in jail - poważnie?
HAHAHAHAHHAHAHA
Swoja drogą taka pizda co nie rozumie panujących zasad. W stanach jak ci policjant każe opierdolić loda komuś na ulicy to masz to zrobić i chuj. Tak u nich jest. To nie polska co policja miliard razy cie będzie upominać itp.
Ja osobiście bym się bał stawiać policji w usa. Po prostu bym się bał bo wiem ,że paralizatory to u nich normalna sprawa a chuj wie co im odjebie i jeszcze cie zastrzelą za stawianie oporu.
HAHAHAHAHHAHAHA
Swoja drogą taka pizda co nie rozumie panujących zasad. W stanach jak ci policjant każe opierdolić loda komuś na ulicy to masz to zrobić i chuj. Tak u nich jest. To nie polska co policja miliard razy cie będzie upominać itp.
Ja osobiście bym się bał stawiać policji w usa. Po prostu bym się bał bo wiem ,że paralizatory to u nich normalna sprawa a chuj wie co im odjebie i jeszcze cie zastrzelą za stawianie oporu.
Jeżeli odpowiednio to rozegra i znajdzie dobrych prawników to dostanie ładne odszkodowanie. Tak to u nich działa.
wdowa94 napisał/a:
Gdzie tutaj jest brutalność?
Debil stawia się niepotrzebnie
Ślepy jesteś, kretyn, czy po prostu z policji?
Kopnięcie typa z nakładki w bok głowy gdy leżał na ziemi to nie jest brutalność? To co to kurwa jest? Krykiet pod wodą na sześć ruchomych bramek?
Takich policjantów powinni natychmiast zwalniać ze służby z wilczym biletem w administracji publicznej. Za sam fakt, że grozili babce, że ją aresztują za "utrudnianie pracy policji", bo ich nagrywała.
A co do tego, że w hameryce jak każą opierdolić loda to to robisz, to właśnie o to chodzi z legalizacją broni. W stanach, gdzie praktycznie każdy obywatel ma broń, jakoś nie ma problemów z policją przekraczającą uprawnienia. Jak w Wyoming policjant każe Ci opierdolić gałę na ulicy, to musi się liczyć z tym, że dostanie kulkę. I o to chodzi, bo między obywatelami a policją muszą być zachowane zasady.
Wiadomo, że policja musi wykonywać swoje obowiązki i ma swoje prawa, ale do takich sytuacji dochodzić nie może i obywatel ma prawo stawiać opór, jeśli policja przekracza swoje uprawnienia. Z użyciem siły i broni włącznie w przypadku niektórych skurwysynów.
A teraz pani zaniesie film do sądu i dostanie wypłacone bardzo duże odszkodowanie.
Gdyby to był czarny to by to tak nagłośnili, ze biali policjanci sie nad nim znęcają i usłyszelibyśmy to we wszystkich mediach.
Zatrzymany za posiadanie
frag z 54 sek.
What am I being arrested for?
Posession
That's why I'm being tased? Fucking tased?!
frag z 54 sek.
What am I being arrested for?
Posession
That's why I'm being tased? Fucking tased?!
I bardzo dobrze, skutki bezstresowego wychownaia, powinni go jeszcze w bagazniku zamnkac. Jakby nie utrudniał i nie zachowywał sie jak dziecko wszystko było by ok, a głupia pizda nagrywa i jeszcze chce wyjsc na poszkodowana. Aresztowany to aresztowany na ch*j drażyć temat. To samo zaczyna sie pojawiac w polsce ze obywatel ma wiecej praw od policji. Pies powinien miec prawo wyciagnać pałe i przyjebać jak trzeba. A nie wdawać sie w pojebane dyskusje o paragrafach i ustepach.
Mam nadzieje, ze jebany kurwy odpowiedzą za swoje zachowanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów