📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wydaje mi się, że użyli siły nieproporcjonalnej do zagrożenia, to przyduszanie kolanem było nie na miejscu. Zupełnie nieprofesjonalnie!
nie ma czegoś takiego jak brutalność policji!!! atakując ,,psa" licz się że reakcja będzie ostra więc albo ładnie przeproś albo chapaj i czekaj na wpierdol pałką . albo policja ma nas chronić albo nas się bać .1 z 2 się wyklucza
AaronSzechter napisał/a:
albo policja ma nas chronić albo nas się bać .1 z 2 się wyklucza
Niby jak się wyklucza?
W statusie policji jest służyć, chronić i pomagać a nie napierdalać po nerkach, terroryzować, gnoić psychicznie i maltretować.
Czego nierozumiesz?
po raz kolejny za darmo nie dostali ....
AaronSzechter napisał/a:
nie ma czegoś takiego jak brutalność policji!!! atakując ,,psa" licz się że reakcja będzie ostra więc albo ładnie przeproś albo chapaj i czekaj na wpierdol pałką . albo policja ma nas chronić albo nas się bać .1 z 2 się wyklucza
jak kupujesz psa obronnego to po to, żebyś się go kurwa bał czy po to, żebyś czuł się przy nim bezpieczny przed zagrożeniami z zewnątrz?
Lifelover - Karma.
ale mi kurwa ciśnienie podnoszą takie filmiki
Ja tego nie rozumiem. Widzą co się dzieje u nich w kraju to po kiego chuja wdawać się w dyskusje z policjantem. Grzecznie wykonywać polecenia i na pewno nic się im nie stanie złego. A tak to nie dość że dostanie wpierdol to jeszcze pewnie dojdzie do tego napaść na funkcjonariusza albo stawianie oporu przy zatrzymaniu. Oddzielna sprawa, że każdą osobę traktują jak jakiegoś zatwardziałego kryminalistę, no i w niektórych sytuacjach brak logiki. Jak jeden gość skuwa faceta, a drugi go razi prądem to chyba nic w tym dziwnego, że rażony próbuje się wyrwać. Albo policjancie są tak tępi, że nie potrafią logicznie myśleć, albo po prostu sprawia im przyjemność dokuczania ludziom.
Podskakujesz to dostajesz wpierdol. Proste. Powinno sie do kozaczow, Sebixow i wszystkich JP100% strzelac bez ostrzezenia. Pozniej wychodza klocki pokroju ze bambusek najpierw zabil kogos a pozniej plakal na brutalnosc policji i BLACK LIFE MATTER... Do gazu cpunow, dresow i inna patologie...
0:34 Zawsze mnie rozpierdala jak w zagranicznych wiadomościach mówią "punched her without warning"
Nie kurwa miał jej powiedzieć "Przepraszam panią ale zaraz pani przypierdole w ryj"
Nie kurwa miał jej powiedzieć "Przepraszam panią ale zaraz pani przypierdole w ryj"
teraz mają sposoby... był tu kiedyś filmik z nagrania pościgu z kamery helikoptera. jak zatrzymywali tam jakiegoś czarnucha to zleciało się z 15 policjantów. kilku pewnie napierdalało czarnucha, a reszta zrobiła "zasłone" przed kamerami.
@mrkler
ostrzeżenie pewnie dostała wcześniej. żaden psychicznie zdrowy człowiek nie podejdzie do kogoś i nie będzie go napierdalać. pewnie musiała coś powiedzieć co gościa wytrąciło z równowagi- a kobiety mają taki dar.
@mrkler
ostrzeżenie pewnie dostała wcześniej. żaden psychicznie zdrowy człowiek nie podejdzie do kogoś i nie będzie go napierdalać. pewnie musiała coś powiedzieć co gościa wytrąciło z równowagi- a kobiety mają taki dar.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów