ach te kobiety najpierw pyskują a później się dziwią że wpierdol dostają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Kolejna arogancka, brzydka, gruba kurwa z mopem na głowie. Jebnąć jej raz przez plery mokrą szmatą to się ogarnie a nie z pyskiem do policji. Jak jej czarnuchy albo inne plemi po dziecko przyjdzie w nocy to pierwsza 911 wypierdoli na swoim iphonie pinda zbolała. Jak widze takie baby awanturujące się w barach, kawiarniach to fantazjuje o wylaniu jej wrzątku na ryj albo chociaz kopnięciu w pizde z całej siły.
Ta kurwa wyglądała jak skrzyżowanie bobra z maciorą. Powtórzę to po raz kolejny "miała za długi łańcuch."
Nie brakuje, stoi za policjantem.
Dobry chwyt za włosy 9/10.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów