📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Że tak przedstawię ideologię, która pasuję wszędzie, a raczej cytat: "ZAWSZE I WSZĘDZIE! POLICJA JEBA** BĘDZIE!!".
na miejscu ojca bym wykurwił w ryja temu seledynowemu gnojowi soczystego buta w ryja...
fakt kurewsko sie zachowal pies ale zapewniam was napinacze ze zaden z was nic by w tej sytuacji nie zrobil!
o kurwa ale mi przemoc : / w stanach by już dawno chuja zastrzelili xd
myślałem że przyjdą koledzy meksykańca i obetną im głowy...
ToPrzeciezJa napisał/a:
Że tak przedstawię ideologię, która pasuję wszędzie, a raczej cytat: "ZAWSZE I WSZĘDZIE! POLICJA JEBA** BĘDZIE!!".
Tak idealnie to tu pasuje zwłaszcza jeśli zwolennik tej teorji bije brawo ryjem o asfalt.
AKEVITT napisał/a:
o kurwa ale mi przemoc : / w stanach by już dawno chuja zastrzelili xd
Moim zdaniem rzecz dzieje się w USA, wskazuje na to język angielski i napisy POLICE na plecach policjantów.
Koleś naoglądał się MMA i zamiast normalnie skuć ciapatego, to troszkę się na nim wyżył.
pokazali wycinek filmu .. a co się stało wcześniej, że ten policjant ma rozdartą kamizelkę tego już nie pokażą :] .. pier**** propaganda
Kibic po ostatnim meczu Meksyk-Wuwuzela
Jaka brutalność.
Zwykłe zapasy.
Swoją drogą i u nas powinni tak robić jak ktoś stawia upór. U nas to boją się podnieść rękę, bo zaraz ktoś ich oskarży o nadmierne używanie siły.
Zwykłe zapasy.
Swoją drogą i u nas powinni tak robić jak ktoś stawia upór. U nas to boją się podnieść rękę, bo zaraz ktoś ich oskarży o nadmierne używanie siły.
Na sete dzieje się to w stanach ,pies ma ewidentnie jankeski akcent no i Coors light sprzedają w tle.
też bym się wkurwił gdyby mi kamizelkę rozerwał. dostał brudas za swoje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów