Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakiś typ, który nie dostał się do barcelońskiej szkoły teatralnej(ponoć nie zdał testu z historii upadania artystycznego) stara się jak może
Jeśli taka szkoła rzeczywiście istnieje to muszę się tam koniecznie zapisać by nauczyć się naśladować takich gimbusów jak Ty.
PS: Idź, zobacz czy mamusia obiadku nie nakłada
kkndkkndkknd napisał/a:jakiś typ, który nie dostał się do barcelońskiej szkoły teatralnej(ponoć nie zdał testu z historii upadania artystycznego) stara się jak może
Jeśli taka szkoła rzeczywiście istnieje to muszę się tam koniecznie zapisać by nauczyć się naśladować takich gimbusów jak Ty.
chyba uraziłem jakiegoś katalończyka .
kkndkkndkknd napisał/a:jakiś typ, który nie dostał się do barcelońskiej szkoły teatralnej(ponoć nie zdał testu z historii upadania artystycznego) stara się jak może
Zmiażdżyłeś gościa.
Zmiażdżyłeś gościa.
Obrazek
kurwa za to ty mnie zmiażdżyłeś !
JA PIERDOLEEEEEEEE!!!
frajer
chyba uraziłem jakiegoś katalończyka .
Obrazek
pierdolisz baranie. widać, że się w ogóle na piłce nie znasz
podejrzewam, że kutas ci staje na myśl o Realu no to popatrz na swojego Ronaldo. Szanuję zawodnika bo jest fenomenalny ale popatrz co robił w manchesterze. Gadasz na zawodników barcelony ,że są aktorami a pewnie prawie żadnego ich meczu nie widziałeś i pieprzysz tak by być na czasie i akceptowalnym w grupie swoich koleszków. Ogarnij się chłopie i nie wypowiadaj się jeśli nie masz pojęcia. Pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów