📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
fantastico napisał/a:
Jakaś taka chyba Tajlandia]
po kapelutkach to raczej Wietnam...
PS a chińskie przysłowie gdzie?
Od chuja ich tam mają więc spoko
Sądząc po stylu ataku, to pewnie rzeźnik, a ten co leży, to zbiegły prosiaczek...ach ci azjaci.
Myślałem że mu coś odrąbie..
PS Tez miałem spytać o przysłowie, ale mam jedno. Nie tak dobre ale jest jakieś:
"Jak zajdziesz za skórę skośnemu rzeźnikowi, to bądź pewien, że skończysz zarżnięty maczetą, bez kutasa, a i osrany z trwogi"
PS Tez miałem spytać o przysłowie, ale mam jedno. Nie tak dobre ale jest jakieś:
"Jak zajdziesz za skórę skośnemu rzeźnikowi, to bądź pewien, że skończysz zarżnięty maczetą, bez kutasa, a i osrany z trwogi"
Najpierw trzeba go otworzyć...
Fantastico - coraz lepiej Ci po Polsku idzie Ale za brak chińskiego przysłowia - karny kutas
Bardzo ładny atak maczetą. Szybki, zdecydowany i co najważniejsze skuteczny. Brawa dla zwycięzcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów