Każdy myślący człowiek jest ateistą.______________
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYChuj złamany.
Ale takich pedalarzy jest i w Polsce coraz więcej, jak jedzie ścieżką to choćby skały srały on tu król i wszyscy won! Nie mówię tu o nagminnym łażeniu po ścieżkach i skądinąd słusznych pretensjach tylko o takich sytuacjach ja ta z nagrania...
up jestes debilem.
Czyli kiedy czlowiek stoji na drodze
bo jestem debilem twojego pokroju
moze ktos go rozpozna na filmie i go dojedzie sprawiedliwosc
tak jak innych tego typu gnoji.
Kurwa mac ale literowke zrobilem, co za wstyd;d
Twoja stara bardziej bo cie nie wsadziła do okna życia, kiedy jeszcze się tam mogłeś zmieścić.
StoJi to twojemu staremu jak szykuje bąbelki w wannie do wspólnego pluskania z tobą.
Jesteś, jesteś ale nie mojego pokroju. Gdybyś miał cokolwiek wspólnego ze mną to cała familia by się cieszyła że jeden w miarę normalny się udał.
Nie ma podstaw do jakiegokolwiek postępowania.
Gnoi ewentualnie gnojów.
Nie literówkę tylko ty jesteś po prostu analfabetą. Nie potrafisz pisać w języku polskim. Nie chodzi tylko o babole. Zdania budowane przez ciebie nie mają sensu.
Dokąd zmierza ludzkość?
Rozumiem zrobić przecier po guangdońsku ale co trzeba mieć we łbie, żeby rozjechać specjalnie niewinne zwierzę?