Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem zrobić przecier po guangdońsku ale co trzeba mieć we łbie, żeby rozjechać specjalnie niewinne zwierzę?
Ale takich pedalarzy jest i w Polsce coraz więcej, jak jedzie ścieżką to choćby skały srały on tu król i wszyscy won! Nie mówię tu o nagminnym łażeniu po ścieżkach i skądinąd słusznych pretensjach tylko o takich sytuacjach ja ta z nagrania...
Chuj złamany.
Ale takich pedalarzy jest i w Polsce coraz więcej, jak jedzie ścieżką to choćby skały srały on tu król i wszyscy won! Nie mówię tu o nagminnym łażeniu po ścieżkach i skądinąd słusznych pretensjach tylko o takich sytuacjach ja ta z nagrania...
Nie lubię pedalarzy ale co się czepiasz tego konkretnego typka? Jechał cały czas prosto, nie skręcił celowo żeby czynić pedałowy carmageddon, nie wystawił buta żeby jebnąć rzut wolny gęsią, po prostu przejechał. Jak gęś stoi i chuj, pierdoli wszystko dookoła to sama z siebie długo nie pożyje. Zero instynktu. Gdybym był na miejscu tego kierowcy składaka nowego typu to zrobiłbym to samo.
No i nie przejechał po niej centralnie tylko ją trącił prawym członkiem skrajnej lewicy. Nic jej się nie stało.
Kurwa mac ale literowke zrobilem, co za wstyd;d
up jestes debilem.
Twoja stara bardziej bo cie nie wsadziła do okna życia, kiedy jeszcze się tam mogłeś zmieścić.
Czyli kiedy czlowiek stoji na drodze
StoJi to twojemu staremu jak szykuje bąbelki w wannie do wspólnego pluskania z tobą.
bo jestem debilem twojego pokroju
Jesteś, jesteś ale nie mojego pokroju. Gdybyś miał cokolwiek wspólnego ze mną to cała familia by się cieszyła że jeden w miarę normalny się udał.
moze ktos go rozpozna na filmie i go dojedzie sprawiedliwosc
Nie ma podstaw do jakiegokolwiek postępowania.
tak jak innych tego typu gnoji.
Gnoi ewentualnie gnojów.
Kurwa mac ale literowke zrobilem, co za wstyd;d
Nie literówkę tylko ty jesteś po prostu analfabetą. Nie potrafisz pisać w języku polskim. Nie chodzi tylko o babole. Zdania budowane przez ciebie nie mają sensu.
No normalnie boki zrywać.
Twoja stara bardziej bo cie nie wsadziła do okna życia, kiedy jeszcze się tam mogłeś zmieścić.
StoJi to twojemu staremu jak szykuje bąbelki w wannie do wspólnego pluskania z tobą.
Jesteś, jesteś ale nie mojego pokroju. Gdybyś miał cokolwiek wspólnego ze mną to cała familia by się cieszyła że jeden w miarę normalny się udał.
Nie ma podstaw do jakiegokolwiek postępowania.
Gnoi ewentualnie gnojów.
Nie literówkę tylko ty jesteś po prostu analfabetą. Nie potrafisz pisać w języku polskim. Nie chodzi tylko o babole. Zdania budowane przez ciebie nie mają sensu.
Ty no niezłe masz te teksty, w której klasie podstawówki takich uczą?
Dokąd zmierza ludzkość?
Rozumiem zrobić przecier po guangdońsku ale co trzeba mieć we łbie, żeby rozjechać specjalnie niewinne zwierzę?
Rozumiesz rozjeżdżanie małych dzieci w Azji i nazywasz to przecierem, a krzywda rosołowej kaczki cię rozczula? To masz na myśli, swej chorej? No jeśli tak, to raczej jesteś w mniejszości, a świat i ludzkość zmierza na szczęście w dokładnie przeciwnym kierunku, niż oczekujesz ty i reszta zakochanych w zwierzątkach (zoofili).
...Następne nazi-bolszewickie pokolenie będzie twierdziło że woli zabić człowieka niż zerwać kwiat.
...A jeszcze kolejne że ludzi którzy naruszają naturalne pagórki, nurt rzeki, czy niszczą kamienie, trzeba eksterminować, bo też są wrogami Kapitana Planety.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów