Skoczek powinien dostać natychmiastową dyscyplinarkę, pokryć koszty ewentualnej naprawy auta, wpłacić w chuj wysokie zadośćuczynienie dla kierowcy za "traumę psychiczną" i zmarnowany czas oraz stanąć przed sądem za próbę wyłudzenia odszkodowania. Może coś by wtedy dotarło do tego żółtego, pustego łba.
Bo tak ci się wydaje czy takie masz życzenie?
Blacharz nie zatrzymał się, więc odpowie za ucieczkę i potrącenie policjanta. Teraz na pewno trafi do pierdla. Dotarło do białego, pustego łba?
Bo tak ci się wydaje czy takie masz życzenie?
Blacharz nie zatrzymał się, więc odpowie za ucieczkę i potrącenie policjanta. Teraz na pewno trafi do pierdla. Dotarło do białego, pustego łba?
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Miałem kiedyś głupiego chomika, który skoczył z balkonu na 6 piętrze. Nie chciałbyś pójść w jego ślady?...
W domu wszyscy zdrowi?
Idź ukradnij następny filmik i stwórz do niego własną historyjkę, bo za głupi jesteś nawet żeby w translatorze tłumaczyć.