Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoczek powinien dostać natychmiastową dyscyplinarkę, pokryć koszty ewentualnej naprawy auta, wpłacić w chuj wysokie zadośćuczynienie dla kierowcy za "traumę psychiczną" i zmarnowany czas oraz stanąć przed sądem za próbę wyłudzenia odszkodowania. Może coś by wtedy dotarło do tego żółtego, pustego łba.
Jakie te skośne są niedorozwinięte...
Skoczek powinien dostać natychmiastową dyscyplinarkę, pokryć koszty ewentualnej naprawy auta, wpłacić w chuj wysokie zadośćuczynienie dla kierowcy za "traumę psychiczną" i zmarnowany czas oraz stanąć przed sądem za próbę wyłudzenia odszkodowania. Może coś by wtedy dotarło do tego żółtego, pustego łba.
Bo tak ci się wydaje czy takie masz życzenie?
Blacharz nie zatrzymał się, więc odpowie za ucieczkę i potrącenie policjanta. Teraz na pewno trafi do pierdla. Dotarło do białego, pustego łba?
Blacharz nie zatrzymał się, więc odpowie za ucieczkę i potrącenie policjanta. Teraz na pewno trafi do pierdla. Dotarło do białego, pustego łba?
W domu wszyscy zdrowi?
Miałem kiedyś głupiego chomika, który skoczył z balkonu na 6 piętrze. Nie chciałbyś pójść w jego ślady?...
Miałem kiedyś głupiego chomika, który skoczył z balkonu na 6 piętrze. Nie chciałbyś pójść w jego ślady?...
Się nie dziwię chomikowi. Był bardzo mądry i wiedział, że lepiej umrzeć niż żyć z takim debilem pod jednym dachem...
W domu wszyscy zdrowi?
Idź ukradnij następny filmik i stwórz do niego własną historyjkę, bo za głupi jesteś nawet żeby w translatorze tłumaczyć.
Myślisz że tylko ty oglądasz filmiki z Chin?
Idź ukradnij następny filmik i stwórz do niego własną historyjkę, bo za głupi jesteś nawet żeby w translatorze tłumaczyć.
A wy dalej komunistom z Chin I Rosji wierzycie.
A ty kurwa, dalej używasz telefonu zmontowanego w Chinach?...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów