📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie zużywa rolkę papieru na jedno posiedzenie... no i siada na wannie a nie na kiblu
choroba XXI wieku... pęknięte plecy, częściej występuje u kobiet, ale jak widać płeć męska też jest narażona na tą dolegliwość
jakby kim kardashian pokazała dupsko to ok ale eh...
Oglądałem ten film.
PS. Nie musicie pisać w komentarzach jak bardzo mnie z tego powodu wielbicie i chwalicie oraz jak bardzo wam ta informacja okaże się przydatna w życiu.
PS. Nie musicie pisać w komentarzach jak bardzo mnie z tego powodu wielbicie i chwalicie oraz jak bardzo wam ta informacja okaże się przydatna w życiu.
Więc mogłeś dodać, że tytuł jest adekwatny do jakości bo takiego gówna jak ten film nie widziałem jeszcze w życiu...
@Cyborg
to mogłeś chociaż tytuł podać
to mogłeś chociaż tytuł podać
w więzieniu byłby wart 2 kartony fajek
haha , wczoraj wieczór oglądałem ten filmik ! :] polecam , jest beka
tytuł : Totalny kataklizm , Disaster movie
tytuł : Totalny kataklizm , Disaster movie
Chyba mu plecy pękły
"haha , wczoraj wieczór oglądałem ten filmik ! :] polecam , jest beka" Sry, lubię absurdalny humor ale tutaj każdy żart co 10 sekund wydaje się jakby był robiony na siłę i każdy jest oklepany jak tyłek Krystal Steal po wszystkich stosunkach w ciągu swojej kariery. Sry ale nie huj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów