📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cipczan napisał/a:
Durczok pod Łodzią - historia prawdziwa.
Durczok? A nie Dupczok?
A tu nagle jest za późno
A tu nagle jest za późno
śpią bo obecna zawartość CO2 w powietrzu jest średnio blisko 500ppm
Klasyka na całym świecie, przemęczone robole i wypadki z powodu uśnięcia za kółkiem. I wżdy mnie pacholęta możecie od miejskich panisk ganić, gdzieś mam to. Nieważne gdzie i jak ktoś pracuje tak serio, ale jak wsiada za kółko, to pełne skupienie albo ma prawo być nazwany kurwą, śmieciem i zerem. Nie igra się z życiem innych ludzi.
W pierwszej chwili myślałem, że to jakiś zakręt lub koniec drogi, ale wg Google wychodzi że to długa prosta....
6°11'12.0"S 79°41'55.0"W
1NJ, 14200, Peru
6°11'12.0"S 79°41'55.0"W
1NJ, 14200, Peru
Chyba po 1 zmianie byli, trupiej zmianie. Już nie raz po 14 wracając samochodem prawie przysnąłem
Policeman napisał/a:
Klasyka na całym świecie, przemęczone robole i wypadki z powodu uśnięcia za kółkiem. I wżdy mnie pacholęta możecie od miejskich panisk ganić, gdzieś mam to. Nieważne gdzie i jak ktoś pracuje tak serio, ale jak wsiada za kółko, to pełne skupienie albo ma prawo być nazwany kurwą, śmieciem i zerem. Nie igra się z życiem innych ludzi.
Ot kurwa miejskie panisko!
Zmęczenie często gorsze niż dwa piwa...
(bynajmniej nie zachęcam do spożywania przed siadaniem za "fajerę")
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów