I ubogacana na bieżąco
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I ubogacana na bieżąco
nie dziwie sie ze dzieciaka zabili w zamosciu , naogladaja sie malp nasze mlode patusy i biora przyklad
Hehe cygan dostaje wpierdol . . Polusy powinny być zadowolone
Te "białe" kurwy oglądające bezczynnie i cieszące się z akcji powinno się palić na stosach.
Jak nie da się rozwiązać? To co karabinów maszynowych w Wielkiej Brytfannie nie mają?
dennissliwa napisał/a:
Ciapaki zawsze w grupach atakują. Nawpuszczali tego gówna teraz maja problem i chyba nie da sie go juz rozwiązać...
Dlatego konieczny jest pistolet z odpowiednio dużym magazynkiem
dennissliwa napisał/a:
Ciapaki zawsze w grupach atakują. Nawpuszczali tego gówna teraz maja problem i chyba nie da sie go juz rozwiązać...
Niemcy pokazali wcześniej że da się puścić cały naród z dymem... wiec to chyba nie problem xD
Hahaha ja teżgardzę białymi zachodnimi pedałami. Chcieliście , to macie. A słyszałem, że elmuty chcą ich u siebie w kraju JESZCZE WIĘCEJ
Dla mnie cygany sa w społeczeństwie nizej od murzynów wiec dla mnie spoko.
-Ernest Hemingway
Wlasnie w taki sposob dzieci upadl Rzym. Anglia to kolejne mocarstwo, ktore zostanie zniszczone przez barbarzyncow. Akurat tych angielskich kurew wcale mi nie szkoda wiec pozostaje tylko cieszyc sie tym widokiem
dennissliwa napisał/a:
Wystarczy nowe wcielenie Hitlera i powróci porządek w Europie na kolejne 50 lat
dennissliwa napisał/a:
Adolf by rozwiązał.
Nie tylko na wyspach, ale w całej Europie. Stalin by jemu pomógł.
Jak ja kurwa nie cierpię czarnuchów!!!
PutinToSmiec napisał/a:
Hehe cygan dostaje wpierdol . . Polusy powinny być zadowolone
gówno wiesz bo w dupie byłeś, kilka razy na różnych irlandzkich camp site'ach pomieszkiwałem i o honorze mógłbyś się od tych "cyganów" uczyć
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów