I ubogacana na bieżąco
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I ubogacana na bieżąco
Tej w leginsach, na czarno pogięło dolne kończyny od nadmiaru smalcu w dupsku.
Ciapaki zawsze w grupach atakują. Nawpuszczali tego gówna teraz maja problem i chyba nie da sie go juz rozwiązać...
Z jednej strony człowieka wkurwia że brudasy terroryzują w Europie ale jakiś uśmiech się pojawia bo cygan wpierdol dostaje.
było widac tam paru białych płci męskiej i zaden nie pomógł wiec niech kurwa zchydają we własnym sosie nawet mi ich nie żal
Traveller to cygan irlandzki. Coś czuję, że tym ciapakom się ta akcja czkawką odbije
dokładnie hehe jeśli tylko wiedział kto go pobił to raczej mają przejebane małpiątka
Kiedyś byłem punkiem ,potem metalem teraz dorosłem i zmądrzałem. Jestem skinem.
I te grube Angeliki najedzone jak Polki na migracji nic tylko żyć na uciekiniera
Nie wiem ile razy można się powtarzać... Angole takie kozaki na meczach dawniej były kibole, a dziś nie potrafią zebrać ekipy z 10 chłopa i posprzątać?
Szary_Jeleń napisał/a:
Nie wiem ile razy można się powtarzać... Angole takie kozaki na meczach dawniej były kibole, a dziś nie potrafią zebrać ekipy z 10 chłopa i posprzątać?
Nie masz pojęcia o czym piszesz. Angole zawszę byli skłonni do walki po pijaku, najlepiej porzucać kuflami, krzesłami itp. Nikt się nie zbierze zrobić z tym porządku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów