Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uwaga, ze śmiechu można spaść z krzesła.
przywieźliśmy technikę czarnym... to już zostawię do waszych przemyśleń...
Raz to już dziś pisałem to napiszę jeszcze raz :
Kto wynalazł maszynę parową , silnik spalinowy , elektryczność ?
kto skonstruował lokomotywę samochód i samolot ,radio tv i komputer ? i wreszcie kto poleciał na księżyc ?
ŻÓŁCI ?
nie ! kurwa , podpowiem ci BIALI , tak więc twój wywód o wyższości rasy żółtej nad białą nie można poprzeć żadnym konkretnym argumentem .
Wynalezienie srajtaśmy i prochu to za mało żeby krzyczeć że żółtki są mądrzejsi od białych
Raz ci odpisywałem, wiec odpisze ci jeszcze raz :
Wyjeżdżasz mi tu z antycznym złomem? Ok.
Kto wynalazł papier? Chyba nie powiesz mi że biali
Nie powiem już o tym że Chińczycy bawili się brązem, ceramiką czy jedwabiem lata przed białymi. Obecnie kto przoduje w nowych technologiach? Europa? Nie. USA? Zostaje w tyle.
No ale rozjebałeś mnie z tym Księżycem. Na Księżycu wylądowali dumni Amerykanie. Amerykanie z USA. Z USA który jest zlepkiem narodów, kultur i ras. No ale nie, hurr durr white power.
Ale to biali podbili świat
KlinikaAborcyjna, kto robi spacje przed znakami interpunkcyjnymi? Mądry człowiek? Nie kurwa, podpowiem ci - debil!
widzisz debilu spacje stawiam po to właśnie aby tacy debile jak ty to mi wytykali , a teraz szmaciarzu zobacz mój podpis ćwoku
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi
ale nie ma jak to się przypierdolić do byle czego jak nie ma się do czego
Przynajmniej nie siedzą na zasiłku ~ Albert Ajsztajn
przyjebałeś się do mnie debilu a sam co kurwa robisz spację przed tyldą jebany hipokryto
Amerykanie z USA. Z USA który jest zlepkiem narodów, kultur i ras
o tak oczywiście stany zawdzięczają wszystko kolorowym , a chuja prawda bo kolorowi byli tylko tanią siłą roboczą a nie naukowcami , no ale lewaki kurwa mają swoje podręczniki historii
Raz to już dziś pisałem to napiszę jeszcze raz :
Kto wynalazł maszynę parową , silnik spalinowy , elektryczność ?
kto skonstruował lokomotywę samochód i samolot ,radio tv i komputer ? i wreszcie kto poleciał na księżyc ?
ŻÓŁCI ?
nie ! kurwa , podpowiem ci BIALI , tak więc twój wywód o wyższości rasy żółtej nad białą nie można poprzeć żadnym konkretnym argumentem .
Wynalezienie srajtaśmy i prochu to za mało żeby krzyczeć że żółtki są mądrzejsi od białych
Tak, tylko że Chińczycy mieli rozwinięta wysoko cywilizację już wtedy gdy w Europie jeszcze siedzieli po jaskiniach. Do XV wieku wyprzedzali Europę pod każdym względem i gdyby nie zamknęli się na świat popadając w niemal całkowitą izolację na kilka wieków to już dawno wszyscy byśmy gadali po Chińsku, ale to nie ucieknie. XXI wiek należeć będzie do Chińczyków.
Przynajmniej nie siedzą na zasiłku ~ Albert Ajsztajn
przyjebałeś się do mnie debilu a sam co kurwa robisz spację przed tyldą jebany hipokryto
Wyjeżdżasz mi tu z antycznym złomem? Ok.
Kto wynalazł papier? Chyba nie powiesz mi że biali
Nie powiem już o tym że Chińczycy bawili się brązem, ceramiką czy jedwabiem lata przed białymi. Obecnie kto przoduje w nowych technologiach? Europa? Nie. USA? Zostaje w tyle.
No ale rozjebałeś mnie z tym Księżycem. Na Księżycu wylądowali dumni Amerykanie. Amerykanie z USA. Z USA który jest zlepkiem narodów, kultur i ras. No ale nie, hurr durr white power.
Byli mocastwem dawno temu teraz robią nam gacie marnej jakości i podróbki perfum. Uspokoją ich 3 atomówki na najważniejsze miasta wtedy będą się pytali kiedy mają skapitulować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów