Czyli 8 murzynów, 4 azjatów i biały dowódca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widzę że ktoś odkrył amerykę Nad imperium brytyjskim kiedyś nigdy nie zachodziło słońce a w skład ich armii zawsze wchodzili ludzie różnych narodowości i ras.
Dowódca pewnie z Polski
silniejsze jest stado baranów pod wodzą lwa, niż stado lwów pod wodzą barana ~ Napoléon Bonaparte
Jeszcze tylko Ahmeda brakuje
Zarammoth napisał/a:
@PenguinHumor: Akurat Azjaci mają wyższe IQ niż biali.
Inteligencja to wypadkowa głównie zdolności kognitywnych (tzw. czynnik g, zdeterminowany biologicznie) oraz względnie doświadczeń/środowiska (inteligencja skrystalizowana). Wysoka jakość życia oraz specyficzna mentalność kształtująca system edukacji u skośnookich różni się od tego typowego dla ludów europejskich i charakteryzuje się pewnym reżimem praktycznie już od narodzin. Presja nauki napędzana przez wyścig szczurów i zawyżone potrzeby samorealizacji wpływają z wiekiem zasadniczo na wyniki uzyskiwane w testach pomiarowych iq. Nieznaczna różnica w średnim ilorazie inteligencji między tymi dwoma rasami wynika raczej z przyczyn kulturowych, a nie konstytucjonalnych a najlepiej ilustruje to historia ostatniego 10- lecia, kiedy początkowo "postępująca" Europa wcale nie ustępowała pod tym względem nadal konserwatywnej Azji. Poza tym najwięksi geniusze wywodzili się z Europy, natomiast dziś wśród osób z iq przekraczającym 200, znajdują się jedynie biali i Azjaci. Nigdy nie słyszałem natomiast o "czarnoskórym naukowcu", "czarnym geniuszu" czy w ogóle o murzynie z wysoką inteligencją, może dlatego, że to paskudne oksymorony.
Zarammoth napisał/a:
@PenguinHumor: Akurat Azjaci mają wyższe IQ niż biali.
Raz to już dziś pisałem to napiszę jeszcze raz :
Kto wynalazł maszynę parową , silnik spalinowy , elektryczność ?
kto skonstruował lokomotywę samochód i samolot ,radio tv i komputer ? i wreszcie kto poleciał na księżyc ?
ŻÓŁCI ?
nie ! kurwa , podpowiem ci BIALI , tak więc twój wywód o wyższości rasy żółtej nad białą nie można poprzeć żadnym konkretnym argumentem .
Wynalezienie srajtaśmy i prochu to za mało żeby krzyczeć że żółtki są mądrzejsi od białych
i bardzo dobrze ! biały dowódca i mięso armatnie
KlinikaAborcyjna, kto robi spacje przed znakami interpunkcyjnymi? Mądry człowiek? Nie kurwa, podpowiem ci - debil!
a po co mają białych chłopaków narażać na śmierć, mają tych różnych parobków pod dostatkiem, więc ich wysyłają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów