📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy policja powinna strzelać do takiego ścierwa od razu, czy dopiero jak zacznie stawiać opór przy aresztowaniu?
To wina braku konsekwencji.
Rozstrzelać kilku dla przykładu i problem się skończy...
Rozstrzelać kilku dla przykładu i problem się skończy...
Widzę po ostatnich wstawkach, że mudżyny w Europie odkryli fajerwerki. Na pustynie takich cudów nie było.
Pisać aż się nie chce.... maczeta i łapa ujebana .Nie szanują cudzej własności,ręka ujebana .tyle
Muszą fajerwerki dodać do listy zakazanych. Pistolety, noże, fajerwerki, nie wiem, nie jestem ekspertem, ale to może nie w tych rzeczach jest problem
Szkoda Khybera, zajebiste żarcie tam mają :/ a dopiero co się wyprowdzilem z Burton na stare śmieci w Polsce :/ ehh... wspomnienia :/
a kolesia który to zrobił niestety znam osobiście :/ Crack Head jak chuj...
Pozdrawiam rodaków z Burton
Khyber Pass na Uxbridge street w Burton upon Trent jakby ktoś szukał miejsca dokładnie
a kolesia który to zrobił niestety znam osobiście :/ Crack Head jak chuj...
Pozdrawiam rodaków z Burton
Khyber Pass na Uxbridge street w Burton upon Trent jakby ktoś szukał miejsca dokładnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów