18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Brytyjska skarbówka
szpon2 • 2016-10-25, 22:06
Brytyjska skarbówka zwróciła podatnikowi do korekty deklarację podatkową, w której w rubryce „Osoby pozostające na utrzymaniu” wpisał: „2,1 mln nielegalnych imigrantów, 1,1 mln narkomanów, 4,4 mln bezrobotnych, 0,9 mln więźniów oraz 650 idiotów w parlamencie i europarlamencie”.
Obywatel odpisał krótko: „A o kim zapomniałem?”.

Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie.
Albert Einstein
Zgłoś
mygyry 2016-10-25, 22:08 15
O tych z drogówki
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2016-10-25, 23:08
pójdzie siedzieć
Zgłoś
Black-Sheep 2016-10-25, 23:56 6
Zapomniał o milionerach i wielkim biznesie żyjącym z zagarniania efektów pracy pracowników, to jest prawdziwy rak, a nie paru polaków na zasiłku.

Koniec tego dobrego, kuce.

Też jesteś lewakiem - daj info na priv.
Zgłoś
voidinfinity 2016-10-26, 2:35
Pytanie - jakiej narodowości był podatnik?

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
W................. 2016-10-26, 2:52 1
Zrobię tak w tym roku, tylko może ktoś ułatwi mi zadanie i poda aktualne dane?
Zgłoś
eligurf 2016-10-26, 8:35 1
Dobre, nawet jeśli fake.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
Zielsko 2016-10-26, 9:53 6
Black-Sheep masz racje, bo każdy milioner to złodziej ...
Zgłoś
R41NM4N 2016-10-26, 11:12 7
@up
Nie przejmuj się, żal mu dupe ściska, że chuja w życiu osiągnął.
Zgłoś
fabiothethird 2016-10-26, 12:19
Ja też mam ciekawostkę i autentyk - jestem radnym w swojej gminie, więc muszę składać oświadczenia majątkowe. Skarbówka wskazała mi jako błąd - brak wskazania majątku pochodzącego ze wspólnoty małżeńskiej. Co w tym dziwnego? No to, że ja jestem kawalerem, a ślub mamy zaplanowany dopiero na przyszły rok

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
radek225 2016-10-26, 14:37 9
A co z rodzinką kórewską, !FU! Królewską, która żyje za darmo w luksusach na koszt podatników? Przecież oni nic nie robią. Królowa Elka tylko podróżojepo świecie, ściska łapki prezydentom, premierom, zmienia kapelusze i nie ma ŻADNEJ władzy ani nic do powiedzenia. Faktyczną władzę w UK ma premier i parlament. Rodzinka królewska tylko opływa w luksusach, nic nie robi, tylko gra w golfa i wozi się limuzynami. Media w całej Anglii spuszczają się tylko nad księżną Kate, jakiej to ona kurwa kiecki nie założyła i co zrobił następca tronu. Czy w Polsce potomkowie królów mają jakiekolwiek przywileje? Żadne. Powinni się zastanowić i podjąć decyzję - albo monarchia albo parlament i wyjebać albo jedno albo drugie, bo z mojej perspektywy monarchia to tylko zbędny wydatek i obciążąnie budżetu państwa.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
freeszpak 2016-10-26, 17:29 1
Black-Sheep napisał/a:

Zapomniał o milionerach i wielkim biznesie żyjącym z zagarniania efektów pracy pracowników, to jest prawdziwy rak, a nie paru polaków na zasiłku.

ty jesteś rakiem
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów