Niektóre fragmenty przypominają mi film robiony metodą poklatkową
Niektóre fragmenty przypominają mi film robiony metodą poklatkową
Amerykańska edycja, nie brytyjska ! Ale piwo i tak leci.
Brytyjska, nie amerykańska.
talent.itv.com/2011/videos/video/watch_auditions-week-2-razy-gogonea_i...
@up pierdol pracę, zostań politykiem
Aż takim pojebem nie jestem.
Nine, ten, never sleep again.
To jest właśnie pierdolona choroba życiowa, konieczność pracowania. Wyobraźcie sobie ile zajebistych talentów marnujemy przez te pierdolone 8 godzin codziennego beduinowania w robocie, żeby tylko żyć ma tym średnim poziomie.
Właśnie na tym polega życie w cywilizacji ty dajesz siebie poprzez wkład w jej utrzymanie bądź nawet rozwój a ona tobie zapewnia bezpieczeństwo i komfort. Wiesz ile ludzi oddaje życie dla średniego poziomu życia Polsce a nawet dla tego niskiego? Wiec jak sie tobie nie podoba to jedz do Mongolii i ćwicz swój talent.
Co do filmiku to jakoś nie zrobił na mnie wrażenia, wił się jak karp z odcięta głową...
(Tak, wiem, niektórych z Was jebie moje zdanie, ale może komuś innemu się to spodoba )
Top Gear rządzi
może i bezrobotny rumun ale nieźle wymiata
Może i nieźle wymiata ale to rumun.
Właśnie na tym polega życie w cywilizacji ty dajesz siebie poprzez wkład w jej utrzymanie bądź nawet rozwój a ona tobie zapewnia bezpieczeństwo i komfort. Wiesz ile ludzi oddaje życie dla średniego poziomu życia Polsce a nawet dla tego niskiego? Wiec jak sie tobie nie podoba to jedz do Mongolii i ćwicz swój talent.
Skądże znowu, gdzie ty przeczytałeś, że mi się to nie podoba? Ja to kurwa kocham. Jak każdy przeciętny człowiek na ziemi kocham wstawać rano i jebać do roboty, to chyba normalne.
Jakbym robił wszystko co mi się podoba, to już dawno siedziałbym w pierdlu. Więc jeśli mam wyjechać do Mongolii, bo mi się nie podoba ta twoja "cywilizacja", to wykarm mi rodzinę i opłacaj rachunki mądralo, wtedy będzie wporzo - jeśli ci się nie podoba, to daj se spokój z tymi pozerskimi tekstami "nikt ci nie karze, nie podoba się to won", bo ja tylko napisałem jak pięknie by były gdyby człowiek mógł się poświęcić w całości pasji.
Nine, ten, never sleep again.
Amerykańska edycja, nie brytyjska ! Ale piwo i tak leci.
A na poczatku w tle Big Ben... no nie ma bata, New York w chuj.
A mówiła że nie powie Ci że się ze mną spotyka...:/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów