18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Razy Gogonea - z pochodzenia rumun, zamieszkały w Wielkiej Brytanii. Generalnie ta laska co ją na widowni widać w 0:24 to jego dupa. Niesamowite, że też niektórzy ludzie nie mają uprzedzeń...

Niektóre fragmenty przypominają mi film robiony metodą poklatkową
Zgłoś
Tasior 2011-05-01, 10:26 4
o kurwa! tyle mam do powiedzenia
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2011-05-01, 10:26 17
Wszystko fajnie super itp ale...

Razy Gogonea
Unemployed, 28

Czyli standard
Zgłoś
jh0ri 2011-05-01, 10:36
Ja nie mam takiej fazy po Grzybkach.
Ale typ Pozytywny ^ ^
Zgłoś
donwasyle 2011-05-01, 10:37
może i bezrobotny rumun ale nieźle wymiata
Zgłoś
toomash 2011-05-01, 10:39 22
Uprzedzenia są bardzo ważne, dzięki nim normalnie funkcjonujemy np. jak widzę rumuna to od razu mogę zacząć się śmiać i nie muszę zagłębiać się w jego osobowość.
Zgłoś
u................t 2011-05-01, 10:50
@up
Ja cię nie muszę oglądać a zaczynam się śmiać.
Koleś wymiata,browar leci.Szkoda że takie krótkie
Zgłoś
M................6 2011-05-01, 10:52
Jak się nie chodzi do roboty, to się ma czas na tańcowanie ^^
Zgłoś
ritu4l 2011-05-01, 11:02 45
KrSad napisał/a:

Wszystko fajnie super itp ale...

Razy Gogonea
Unemployed, 28

Czyli standard

To jest właśnie pierdolona choroba życiowa, konieczność pracowania. Wyobraźcie sobie ile zajebistych talentów marnujemy przez te pierdolone 8 godzin codziennego beduinowania w robocie, żeby tylko żyć ma tym średnim poziomie.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
mesiash 2011-05-01, 11:29 1
@up pierdol pracę, zostań politykiem
Zgłoś
Kov 2011-05-01, 11:33
Mmmm Amanda...
Zgłoś
Lashlo 2011-05-01, 11:39
torento napisał/a:

To jest właśnie pierdolona choroba życiowa, konieczność pracowania. Wyobraźcie sobie ile zajebistych talentów marnujemy przez te pierdolone 8 godzin codziennego beduinowania w robocie, żeby tylko żyć ma tym średnim poziomie.

Ale przecież nikt Cię nie zmusza. Zostań bezrobotnym :]
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2011-05-01, 11:48
[quote=torento napisał:] To jest właśnie pierdolona choroba życiowa, konieczność pracowania. Wyobraźcie sobie ile zajebistych talentów marnujemy przez te pierdolone 8 godzin codziennego beduinowania w robocie, żeby tylko żyć ma tym średnim poziomie.

Znaczna większość populacji ma jakiś talent, gdyby każdy był bezrobotnym i poparł go ciężka pracą to od zajebania było by takich filmików.

Tylko ciekawe czy starczyło by beduinów do wykarmienia ludzi rozwijających swoje talenty.

Znam sporo osób które swoją pasje i talent rozwijają i o dziwo nie maja Unemployed
Zgłoś
typczan 2011-05-01, 11:52
Amerykańska edycja, nie brytyjska ! Ale piwo i tak leci.

Zjedz to.
Zgłoś
CoolAid 2011-05-01, 11:57
koleś pewnie użebruje sporą kasę w swoim rewirze...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów