Izba lordów zaiste
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Izba lordów zaiste
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cieszy mnie, że rabini w europie są zgodni, że brakuje nam mniejszości rasowych.
Ta Brytania to musi być bardzo słoneczną wyspą bo wszyscy tacy opaleni.
To pewnie z braku pomidorów
Stockton-on-Tees
Miasto w Anglii
Stockton-on-Tees – miasto portowe w północno-wschodniej Anglii, w regionie North East England, w hrabstwie ceremonialnym Durham, na terenie jednolitej jednostki administracyjnej Stockton-on-Tees, położone nad rzeką Tees. W 2001 roku miasto liczyło 80 060 mieszkańców
Miasto w Anglii
Stockton-on-Tees – miasto portowe w północno-wschodniej Anglii, w regionie North East England, w hrabstwie ceremonialnym Durham, na terenie jednolitej jednostki administracyjnej Stockton-on-Tees, położone nad rzeką Tees. W 2001 roku miasto liczyło 80 060 mieszkańców
Tam teraz obecnie są jakieś ciapate wojny klanowe chuj wie o co chodzi ...szkoda tylko normalnych ludzi bo gliny to chyba są po to tylko tam że są
Zjebane lewaki tlumcza ze bambusy w USA sa agresywne przez niewolnictwo ...niech wytlumcza agresje bambusow w UK i innych zachodnich krajach.
Kurwa jaka dystopia tam nastala...czujjesz, jeden z drugim, smutek starych angoli obserwujacych bezradnie jak ich spokojna, bezpieczna dzielnia niczym z Listonosza Pata, zmienia sie w planete malp i nie moc nawet tego nawet skomentowac bo im na chate wjedzie pc police?
Kurwa jaka dystopia tam nastala...czujjesz, jeden z drugim, smutek starych angoli obserwujacych bezradnie jak ich spokojna, bezpieczna dzielnia niczym z Listonosza Pata, zmienia sie w planete malp i nie moc nawet tego nawet skomentowac bo im na chate wjedzie pc police?
Dobrze, że u nas taka bieda, że nawet negroidy z chatki lepionej gównem nas omijają.
sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
Stockton-on-Tees
Miasto w Anglii
Dla ścisłości - to jest Bradford koo Leeds, dokładnie tu
Bradford w tym kraju jest znane z takich historii. Nagranie nie jest pierwszej świerzości bo teraz wygląda tak:
zwracam uwagę na drut kolczasty na pierwszym planie. Nie bez powodu
*świeżości - rzecz jasna
0rion napisał/a:
pozniej pojda wyruchac jakies polki za 40 funtow
Chyba, ze pojda do twojej starej, ona daje za 20 bez gumiaka
Oklep ze spuszczonymi do połowy dupy spodniami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów