Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gienek78 2024-12-15, 9:08
ungubungu napisał/a:

Ale musisz być pizdą, skoro do tej pory nie podłączyłeś się do jakiejś ekipy. Od jednych i drugich dostajesz wpierdol?

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie każdy, jak ty wychowywał się w patologicznej rodzinie i środowisku.
Zgłoś
wild_skeptic 2024-12-15, 9:17
Wow zazdroszcze. Ale ten kraj jest bogaty. Bogactwo genetyczne i kulturowe WOW! TOP
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-15, 10:48
Murzyny. wszystkich ich do komory. A entuzjastom polecam wziać po jednym do domu. albo co tam po jednym. zwierze musi mieć pare.
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-15, 16:22
Prosty napisał/a:

Slow mo jakby mu mialo rękę ujebać a jedyne co ujebało to mój czas

Nie rozumiesz,Gościu rzucił nożem a tamtemu z reki aż wypadł,No ta akcja ciekawa

[ Dodano: 2024-12-15, 16:23 ]
Nie rozumiesz,Gościu rzucił nożem a tamtemu z reki aż wypadł,No ta akcja ciekawa
Zgłoś
Prosty 2024-12-15, 19:29
gucio_gu napisał/a:

No w chuj sadystyczne, mi kiedyś koleżanka rzuciła szklankę a miałem drugą w ręce, ty złapałem, idź ty w chuj na ticksroka

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-15, 21:03
Prosty napisał/a:

No w chuj sadystyczne, mi kiedyś koleżanka rzuciła szklankę a miałem drugą w ręce, ty złapałem, idź ty w chuj na ticksroka

nóż to nie szklanka a koleżanka to nie dwoje bandytów co tętnice podetną
Zgłoś
Prosty 2024-12-15, 23:01
gucio_gu napisał/a:

nóż to nie szklanka a koleżanka to nie dwoje bandytów co tętnice podetną

Kurz to nie filiżanka a herbatę zatrutą tylko cwele łykną, co, ty, bredzisz ?

Zgłoś
gucio_gu 2024-12-15, 23:54
Prosty napisał/a:

Prosty napisał/a:

koleś rzucił nożem do drugiego czym wytrącił mu nóż, bo tak zaplanował,a tamten ledwo ,ach kurwa ooglądaj aż zrozumiesz
Zgłoś
Laseczka_z_fiutem 2024-12-16, 8:20
Pierdolony ninja, do perfekcji mi brakuje tylko, żeby to nospin był rzut. No i żeby dostał w pierwszych sekundach przy świętym ruchu jezusa.
Zgłoś
Prosty 2024-12-16, 13:15
gucio_gu napisał/a:

koleś rzucił nożem do drugiego czym wytrącił mu nóż, bo tak zaplanował,a tamten ledwo ,ach kurwa ooglądaj aż zrozumiesz

No łał bardzo sadystyczne bardzo potrzebne slow mo I budowanie napiecia , gówno I tyle

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem