Oraz ich rozwiązywanie. Redditch
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Oraz ich rozwiązywanie. Redditch
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tu żadnych dżentelmenów nie widzę, ludzi też nie... a piwa za małpie figle nie daję z zasady. Ha, tfu!
W Krakowie na osiedlach też mamy tego typu "dżentelmenów". Jedynie czym ci nasi się różnią od tych brytyjskich to kolor skóry, a motywem przewodnim jest "za kim jesteś".
Slow mo jakby mu mialo rękę ujebać a jedyne co ujebało to mój czas
Ale musisz być pizdą, skoro do tej pory nie podłączyłeś się do jakiejś ekipy. Od jednych i drugich dostajesz wpierdol?
Jebac wszystkich cweli co głosowali na Tuska niech te malpy w dupe teraz haratają
Oddaj moje 51 sekund zycia łobuzie... (tak musze pisac bo mialem bana na 30 dnia za podobne okreslenie)
i bardzo dobrze, jeszcze więcej się im należy, pamiętam kiedyś taką pizdę z bbc jak opowiadała, jacy to Polacy rasiści, bo nie chcą u siebie muzułmanów, bardzo kurwa dobrze, bardzo
ungubungu napisał/a:
Ale musisz być pizdą, skoro do tej pory nie podłączyłeś się do jakiejś ekipy. Od jednych i drugich dostajesz wpierdol?
Z ukrami w żadne układy się nie wchodzi
[ Dodano: 2024-12-15, 02:08 ]
Jestemhardcorem_1x1 napisał/a:
Jebac wszystkich cweli co głosowali na Tuska niech te malpy w dupe teraz haratają
Zabronił głosować na referendum i dziki plebs tak zrobił i teraz mają także 🤓
Tak coś szukam, ale nie mogę znaleźć medalistów z UK. Ktoś to wytłumaczy? Bo przecież na pewno, to nie tak, że mają pewien problem w określonej grupie etnicznej, a to nie jest sportem na nagraniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów