18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Brytyjskie dzieciaki
evon • 2015-11-24, 21:28
Jak zachowują się dzieciaki w angli? Nie muzłumanie lecz rodowite angole. Moim zdaniem ostra patologia.

Przepraszam za Pionowy film, nie jest mi dane być jego autorem.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
T................a 2015-11-24, 21:31 18
Ciekawy jestem jaka historia kryje się pod tym filmikiem. Jakieś źródło ?
Zgłoś
evon 2015-11-24, 21:35 81
źródło nic nie podaje, lecz z tego co mogę wywnioskować to rozbiega się o to że dzieciaki cos odjebały, wszystkie ucielky pozatym jednym który został zamknięty w środku (pewnie do przyjazdu policji) i reszta chce go wyciągnąć.
Druga ale mniej prawdopodobna wersja to że chcą dorwać go a schował się w sklepie ale wątpię w to bo sprzedawca go od drzwi odciąga.
Zgłoś
grrronek 2015-11-24, 22:08 11
ostra patologia? ja tam widzę małolatów chcących wyciągnąć ziomala ze środka(nie zostawili go) jak to jest dla Ciebie ostra patologia to chyba niewiele w życiu widziałeś...
Zgłoś
Misiek_KRK 2015-11-24, 22:12 14
evon napisał/a:

Nie muzłumanie lecz rodowite angole.

Na początku i na końcu widać kilka czarnych małpiątek. Wg opisu to rodowici angole . Dobre.
To tak jak we Francji rodowici to czarni lub ciapci, a biali to przybysze z Polski
Zgłoś
NieLubjeLudzji 2015-11-24, 22:28 52
Chavsi. Odpowiednik polskiego dresa tylko znacznie glupszy. Wyobrazcie sobie najglupszego Sebixa jakiego w zyciu widzieliscie, zmniejszcie IQ o 20 punktow, dodajcie benefitsy od 5 pokolen i glupi angolski akcent rodem z rynsztoku. Oto typowy mlody angol z working class.
Zgłoś
evon 2015-11-24, 22:45 6
Misiek_KRK napisał/a:

Na początku i na końcu widać kilka czarnych małpiątek. Wg opisu to rodowici angole . Dobre.
To tak jak we Francji rodowici to czarni lub ciapci, a biali to przybysze z Polski

Tak ale główny bohater który napierdala w szybę to anglik, tak zwany chav jak kolega napisał powyżej.
Zgłoś
Josseph 2015-11-24, 22:48 1
Może sypali cocacole z dolewki do plastiku i ich przyłapał gość..jednego zdążył obezwładnić
Zgłoś
p................2 2015-11-25, 1:21 5
Sprzedawca to Arab, widać to. Najpewniej porwał dziecko by je zgwałcić to inne dzieci chcą to dziecko uratować.
Zgłoś
Toolpa 2015-11-25, 1:59 22
Cytat:

Wyobrazcie sobie najglupszego Sebixa jakiego w zyciu widzieliscie, zmniejszcie IQ o 20 punktow

Kurwa, coś nie tak... wynik wychodzi ujemny.
Zgłoś
robur69 2015-11-25, 2:21 1
Na poczatku myslalem, ze chca tego prosiaczka dojechac
Zgłoś
m................0 2015-11-25, 12:29 3
TytanowaPyta napisał/a:

Ciekawy jestem jaka historia kryje się pod tym filmikiem. Jakieś źródło ?

Rozwydrzony nieedukowany gówniarz próbował coś ukraść z kolegami ale został złapany jako jedyny i zamknięty na miejscu "zbrodni". Pan w czerwonym czeka na przyjazd policji która chuja temu małemu gnojowi zrobi bo jest dzieckiem i pewnie mała szkodliwość czynu. Kumpel opowiadał że te chuje jak piją i coś rozpierdalają to mają pretensje do policji że przecież w barze im piwo sprzedawali i to dlatego.

Ta nacja to rozwydrzone kurwy, pijaki, lenie oczywiście wszyscy nietykalni.

Aha. Nie kurwa nie byłem w UK, a jeśli się w czymś pomyliłem to proszę poprawić bez zbędnego napinania.

Z resztą kolega wyżej NieLubjeLudzji świetnie podsumował.
Zgłoś
Sztrucla 2015-11-25, 12:47
Pewnie coś ukradł mały zbir . W Anglii jest tak , że za kradzież można dostać penisem po dupie , jak widać ten młody człowiek jest świadomy konsekwencji
Zgłoś
Sol 2015-11-25, 12:51 5
I tak się kończy bezstresowe wychowanie. Uprzedzając falę głupich komentarzy- nikt się nade mną nie znęcał bo miał gorszy dzień w pracy itp. Ale jak się pamiętało ból dupy po solidnym klapsie, to się wiedziało co wolno, a co nie...
Zgłoś
M................6 2015-11-25, 12:58 5
SolAngelica napisał/a:

I tak się kończy bezstresowe wychowanie. Uprzedzając falę głupich komentarzy- nikt się nade mną nie znęcał bo miał gorszy dzień w pracy itp. Ale jak się pamiętało ból dupy po solidnym klapsie, to się wiedziało co wolno, a co nie...

Ja nigdy nie dostałem pasem po dupie ani nikt z rodziny na mnie nie krzyczał, bo wiedziałem co jest złe a co dobre...

Kurwa nie rozumiałem innych dzieciaków rodzice im mówili nie to nie a te dalej swoje, banda debili.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem