nie wiem jak Wam, ale mi się podoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie wiem jak Wam, ale mi się podoba
conchis napisał/a:
@dziobak ty cioto jak śmiesz kompromitować białe kobiety. ty cioto.
Mam nadzieję, że to jest sarkazm, bo co jak co, ale Dziobak gada równo niczym swojski chłop i w 99% przypadków ma rację
A tobie radzę nie walić już tyle konia do photoszopowych zdjątek i nie wmawiać ludziom, że jpg to imię twojej dziewczyny.
a dam piwo za nick.
Co do Watson (?) tej od Pottera, to jakoś nigdy za nią nie szalałem.. teraz może się wyrobiła trochę i może być.. nie liczna bardziej znana aktorka która jest ruchable i jest młodsza ode mnie
Co do Watson (?) tej od Pottera, to jakoś nigdy za nią nie szalałem.. teraz może się wyrobiła trochę i może być.. nie liczna bardziej znana aktorka która jest ruchable i jest młodsza ode mnie
Co do tych Azjatek to nie licząc 2 ostatnich zdjęć to resztę bym posunął Kto wybredny ten nie rucha.
Sie kurwa spieracie o byle gówno, przecia wiadomo, że baby malują mordy bo brzydkie są. I te żółte, zielone, białeczy niebieskie, wszystko jeden rodzaj. Baby już takie są. Tu se żebro wytną, tu cycka z sylikonu wsadzą, a tam z kolei brwi wyrwą i na nowo namalują. Tak czy inaczej podsumowując, z czy bez makijażu, ruchałbym.
kurwa... ale to brzydkie.
może gdyby się nie odzywało, byłoby lepiej.
co do kogoś tam na górze - taka moda na "look" w tych krajach azjatyckich. makijaż niektóre dziewczyny może zmienić diametralnie.
może gdyby się nie odzywało, byłoby lepiej.
co do kogoś tam na górze - taka moda na "look" w tych krajach azjatyckich. makijaż niektóre dziewczyny może zmienić diametralnie.
lordmegatron napisał/a:
Brzydka. One są wszystkie brzydkie. Ta ich charakterystyczna, azjatycka uroda to parszywe kłamstwo (zresztą wszyscy o tym dobrze wiedzą). Tym, co żyją w nieświadomości dobrze radzę przestać jarać się skośnookimi laleczkami i pomyśleć o zdrowych, naturalnie pięknych kobietach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I na poprawę zepsutego humoru, bo na to na górze ciężko patrzeć
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam
Nie skomentuje ostatniej foto... chuju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów