nie wiem jak Wam, ale mi się podoba
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to zmieniam na "Brzydki czy ładny"
@up zadałes pytanie po ktorym wnioskuje bys zastanowil sie nad zmiana... orientacji
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Brzydka. One są wszystkie brzydkie. Ta ich charakterystyczna, azjatycka uroda to parszywe kłamstwo (zresztą wszyscy o tym dobrze wiedzą). Tym, co żyją w nieświadomości dobrze radzę przestać jarać się skośnookimi laleczkami i pomyśleć o zdrowych, naturalnie pięknych kobietach.
I na poprawę zepsutego humoru, bo na to na górze ciężko patrzeć
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Szalenie niesprawiedliwe podejście do tematu. Równie dobrze możesz napisać, że europejskie lub amerykańskie dziewczyny są brzydkie i podeprzeć się jakimiś zdjęciami z sieci.
lordmegatron napisał/a:
Obrazek
Obrazek
Mnie tam "Potterówna" nigdy się nie podobała. Za bardzo chłopięca.
@ Dziobak,
Hermiona fajna, aż różdżka się aktywuje
Hermiona fajna, aż różdżka się aktywuje
co się tak jaracie tą głupią pizdą z harry pottera? to takie wasze przejście z książek dla dzieci do zdjęć gołych bab?
Ja przepraszam, ale od kiedy jest pełnoletnia nie jest już głupią pizdą z Harrego Pottera . A jarają się nią bo wygląda zajebiście.
A do tego jest młodziutka i angielska.
masabitumiczna napisał/a:
To dobrze, nawet zrobiła ci symulacje jak będzie wyglądała 10 lat po zaobrączkowaniu i wydaniu na świat dwójki nowych zjadaczy ryżu.
emma łotson to pasztet, gdy nie ma makijażu
Dziobak napisał/a:
Mnie tam "Potterówna" nigdy się nie podobała. Za bardzo chłopięca.
Plecionkarz napisał/a:
co się tak jaracie tą głupią pizdą z harry pottera? to takie wasze przejście z książek dla dzieci do zdjęć gołych bab?
sorry ale..
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów